top of page

Stability

Mijn mantra:
“Ik ben stabiel, in evenwicht, gezond en heel, en ik voel me thuis op aarde."

Deze armband zorgt voor vrede en stabiliteit op spiritueel, emotioneel en fysiek vlak. Hij kan een hulpmiddel zijn als je last hebt van hevige stemmingswisselingen of verslaafd bent aan emotioneel drama in je leven. Hij maakt geduldiger en biedt de mogelijkheid een sterker gevoel van heelheid en innerlijke rust te ervaren.

Deze armband bestaat uit Lavasteen, Arendsoog, Labradoriet en Kwarts.

De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden.

Kan op maat gemaakt worden.

€20,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Lavasteen:

Deze steen is fantastisch om je lichaam en geest te stabiliseren en te aarden door zijn intense verbinding met de aarde. Hij staat erom bekend dat hij helpt lagen en emotionele gehechtheden los te laten die je niet langer dienen.

Hij geeft kracht en moed en zorgt voor stabiliteit in tijden van verandering.

Het is een kalmerende steen, die zeer nuttig is bij het verdrijven van woede. Hij bevordert positieve veranderingen waar nodig in gedragsproblemen.

Arendsoog:

Helpt om emotionele onrust te kalmeren en evenwicht en helderheid in jouw geest te brengen. Hij heeft ook de kracht om jouw aura te zuiveren van negatieve emoties en illusies te verdrijven, waardoor je de leugens van anderen en van jezelf duidelijker kunt zien.
Dit helpt bij het wegnemen van zelftwijfel, bevordert het zelfvertrouwen en geeft een boost aan je gevoel van eigenwaarde, waardoor je je potentieel kunt vervullen zonder emotionele blokkades in je weg.

Labradoriet:

Deze steen van transformatie helpt je om opnieuw te beginnen. Je doet te veel je best als het niet nodig is of niet gewaardeerd wordt, en als je dan echt iets moet doen, ben je uitgeput en nors. Maak beter gebruik van je energie door het te richten op acties die een positieve reactie teweegbrengen. Dit zal je emoties kalmeren en stabiliseren omdat energie minder vaak verspild wordt. Omarm de nieuwe kalmte en intuïtie en gebruik het als wilskracht om je vooruit te stuwen in het leven. Bevrijd je geest van belemmerende afleidingen en zet een stap voorwaarts als een nieuwe jij.

Witte Kwarts

Dit kristal helpt je om stabiel te blijven onder stress en druk.
Het geeft je stabiliteit, kracht en een gevoel van verantwoordelijkheid. Met de hulp van Witte Kwarts zullen al je inspanningen vruchten afwerpen.

bottom of page