top of page

Purification

Mijn mantra:
"Ik laat gemakkelijk het mindere los om ruimte te maken voor het grotere goed in mijn leven."

Deze armband bestaat uit Turkoois en Kalahari Jaspis, afgewerkt met een zilveren mantrakraal.

Grootte kralen: 8mm

De kralen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden.

Kan op maat gemaakt worden.

€34

Interesse?

Bestel via contactformulier.

De voordelen van het dragen van de Purification armband is zuivering, het verdrijven van negatieve energie uit het lichaam, en het reinigen van de elektromagnetische vervuiling uit de atmosfeer.


Turkoois

Turkoois is een zuiverende steen. Hij verdrijft negatieve energie en kan gedragen worden ter bescherming tegen invloeden van buitenaf of vervuilende stoffen in de atmosfeer. Turkoois brengt alle chakra's in balans en op één lijn, stabiliseert stemmingswisselingen en brengt innerlijke rust. Het is uitstekend tegen depressie en uitputting, het heeft ook de kracht om paniekaanvallen te voorkomen. Turkoois bevordert zelfrealisatie en helpt bij het creatief oplossen van problemen. Het is een symbool van vriendschap en stimuleert romantische liefde.

Turkoois helpt bij de opname van voedingsstoffen, versterkt het immuunsysteem, stimuleert de regeneratie van weefsel en geneest het hele lichaam. Het werkt ontstekingsremmend en ontgiftend en verlicht krampen en pijn. Turkoois zuivert de longen, verzacht en reinigt keelpijn en geneest de ogen, inclusief staar. Het neutraliseert oververzuring en heeft een heilzame werking bij reuma, jicht, maagproblemen en virusinfecties.


Kalahari Jaspis

Deze jaspis stimuleert ecologisch bewustzijn en brengt stabiliteit en evenwicht. Hij bevat een boodschap en/of "beeld" uit het verleden. Kalahari jaspis is een steen van proportie en harmonie en stimuleert creatieve visualisatie. Het helpt om verborgen gedachten en gevoelens - verdriet, angsten, schuld, jaloezie, liefde, hoop - naar de oppervlakte te brengen en los te laten. Brengt troost en verlicht angst. Hij stimuleert het immuunsysteem en helpt bij de behandeling van aandoeningen van de huid en de nieren.

bottom of page