top of page

Protection

Mijn mantra:
" Ik word beschermd en mag mijn plek innemen."

Deze armband bestaat uit frosted Snakeskin Jasper (mat) met zilveren mantrakralen.

Grootte kralen: 8mm

De kralen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden.

Kan op maat gemaakt worden.

€25,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze beschermende armband beschermt je tegen negativiteit, waaronder de onaangename houding en het gedrag van anderen. Zijn energie vormt een schild tegen psychische aanvallen en beschermt tegen schadelijke verleidingen.

Snakeskin Jaspis is een beschermende, kalmerende steen. Hij beschermt op vele manieren: hij beschermt tegen negativiteit, inclusief de negatieve kijk en het negatieve gedrag van andere mensen, hij beschermt tegen psychische aanvallen en hij beschermt ook tegen verleidingen die schadelijk zouden zijn. Snakeskin Jaspis kan helpen bij het herinneren van dromen en inzicht geven in moeilijke situaties. Hij staat bekend als de steen van de gratie en kan de eigenaar helpen gracieuzer te bewegen. Het is ook een steen tegen angst en kan helpen in tijden van zorgen of conflicten.

Fysiek is Jaspis goed voor de bloedsomloop en het spijsverteringsstelsel. Hij helpt ook de geslachtsorganen, ondersteunt bij langdurige ziekte en helpt bij herstel en genezing.

Mentaal en emotioneel kan Jaspis helpen bij het vermogen om "op eigen benen te staan". Hij kan helpen om organisatorische vaardigheden te verbeteren, ideeën om te zetten in actie en de vastberadenheid te geven om taken tot een goed einde te brengen. Jaspis geeft de moed om problemen effectief en assertief aan te pakken en geeft rust in stressvolle tijden.

Spiritueel gezien kan Jaspis de mentale, fysieke en emotionele lichamen van de aura uitlijnen en in evenwicht brengen. Het biedt bescherming en aarding, kan astraal reizen vergemakkelijken en helpen bij het terughalen van dromen.

bottom of page