top of page

Inner Journey

Mijn mantra:
" Ik kies er voor om de reis te maken door de duisternis van mijn onbewuste, waarbij ik verloren delen van mezelf terughaal en word wedergeboren in licht."

Deze armband bestaat uit Regenboogobsidiaan, Lavasteen en een Tijgeroog met een ingekerfde gouden draak.

Grootte kralen: 8mm

De kralen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden.

Kan op maat gemaakt worden.

€20,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Regenboogobsidiaan

Deze steen is in te zetten om het emotionele lichaam te reinigen van achtergebleven patronen van emotioneel trauma. Het is behulpzaam om niet langer van dienst zijnde genetische patronen en karma op te lossen. Regenboogobsidiaan is een krachtige emotionele beschermer, maar je moet wel bereid zijn om de diepste oorzaken van emotioneel leed door te werken. Hij creëert een brug van licht nar de donkere en pijnlijke plekken van het denken, het lichaam en de emoties, en stelt je in staat daarin naar binnen te gaan en ze te helen.

Lavasteen

Dit is een aardende steen die de band met Moeder Aarde versterkt.
Hij geeft kracht en moed en zorgt voor stabiliteit in tijden van verandering. Hij geeft leiding en begrip in moeilijke situaties.
Het is een kalmerende steen, die zeer nuttig is bij het verdrijven van woede. Hij bevordert positieve veranderingen waar nodig in gedragsproblemen.

Tijgeroog

Deze steen leert je het evenwicht tussen polariteiten te bewaren en de onderliggende eenheid achter schijnbare tegengestelden te zien. Het helpt je een evenwicht te vinden tussen het fysieke en spirituele, en om de geestwereld in alledaagse taken te ontwaren.


Bron: "De wijsheid van stenen" - Robert Simmons & Naisha Ahsian

bottom of page