top of page

Earth

Mijn mantra:
"Ik ben stabiel, in evenwicht, gezond en heel, en ik voel met huis op aarde."

Deze armband bestaat uit Lavasteen, Picture Jaspis, Mosagaat en Hematiet.

De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden.

Kan op maat gemaakt worden.

€25

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Lavasteen:

Deze steen is fantastisch om je lichaam en geest te stabiliseren en te aarden door zijn intense verbinding met de aarde. Hij staat erom bekend dat hij helpt lagen en emotionele gehechtheden los te laten die je niet langer dienen.

Hij geeft kracht en moed en zorgt voor stabiliteit in tijden van verandering.

Het is een kalmerende steen, die zeer nuttig is bij het verdrijven van woede. Hij bevordert positieve veranderingen waar nodig in gedragsproblemen.

Mosagaat:

De diepe, heldere energie van mosagaat helpt je contact te maken met aarde-energie. De steen aardt je in die zin dat hij je helpt verbinding te maken met de aarde; hij bevordert het geestelijk contact met de natuur. Dankzij de aardende invloed kun je ideeën en concepten verwezenlijken. Het is een uitstekende steen om te werken aan overvloed, want mosagaat stimuleert het gevoel dat het universum alles geeft wat je nodig hebt.

Picture Jaspis:

Maakt wilskrachtig, geeft doorzettingsvermogen en daadkracht. De steen stimuleert het aardechakra en brengt stabiliteit en evenwicht. Hij geeft energie bij moeheid en uitputting.

Hematiet:

Dit is de effectiefste steen die er bestaat om je te aarden in je lichaam en de fysieke wereld. Het kan zweverigheid en verwarring tegengaan, en je helpen om te zien om welke praktische zaken je je dient te bekommeren en hoe je verder kunt gaan met zinvolle actie.

bottom of page