top of page

Balance

Mijn mantra:
" Ik gebruik mijn innerlijke kracht om mijn fysieke en emotionele welzijn in balans te brengen."

Deze armband bestaat uit meerkleurige Tijgeroog en Hematiet.

Grootte kralen: 8mm

De kralen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden.

Kan op maat gemaakt worden.

€20,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Verbonden met zowel de wortel als de sacrale chakra, heeft deze armband een overvloed aan helende eigenschappen en voordelen die helpen om het fysieke en emotionele welzijn in balans te brengen. Hij herinnert je eraan je innerlijke kracht aan te wenden, rechtop te staan en te stoppen met jezelf te saboteren omdat al het licht en de liefde die je nodig hebt al in je zit.

Fysieke Helende Eigenschappen
Tijgeroog bruist van vitaliteit en is altijd bereid iemand uit een dipje te halen. Het is een geweldige versterker van het bloed en uitzonderlijk goed in het in balans brengen van het endocriene systeem. Voor zij die zich wat traag of lusteloos voelen, kan de Tijgeroogsteen zijn vurige goudbruine chi gebruiken om de motivatie te doen ontwaken. Voor degenen die lijden aan seizoensgebonden depressies, houdt de warmbloedige steen ook de warmte van de zon vast, die helpt om de last van donkere en sombere dagen te verlichten.

Emotionele Helende Eigenschappen
Spoel negatieve energie weg en laat het zelfvertrouwen stijgen met het tijgeroogkristal. Deze steen heeft veel emotioneel helende eigenschappen en helpt de drager sterk, gecentreerd en verbonden met zijn kern te blijven, ongeacht de chaos die hem omringt. Als je je geblokkeerd voelt, kan de energie van Tijgeroog ook dwars door dat gebrek aan motivatie heen snijden en helpen de focus te verleggen door een actievere benadering van het leven aan te moedigen.


Spirituele Helende Eigenschappen
Voor zij die wat hulp nodig hebben met hun lagere chakra's is Tijgeroog een troostende metgezel. Het wortelchakra, het zonnevlechtchakra en het sacraal chakra werken allemaal in harmonie met deze aardse steen. Dit zijn de veiligheid- en krachtchakra's, waar mensen zich geaard voelen, verbonden met de aarde onder hun voeten, en stabiel genoeg in deze wereld om hoger te springen en diepere niveaus van spiritueel bewustzijn te verkennen. Zonder een solide basis voor deze chakra's kan het moeilijk zijn om je zelfverzekerd en comfortabel te voelen, omdat ze er actief toe bijdragen dat mensen vastgebonden blijven.

bottom of page