top of page

Zelfvertrouwen

Mijn mantra:
"Het leven is mooi en ik geniet van elk moment."

Deze armband is gemaakt van Golden Aurakwarts, Tijgeroog en Rudraksha kralen van 6mm.

Kan op maat gemaakt worden.

€27

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Oorringen gemaakt van Golden Aurakwarts, Tijgeroog en Rudraksha, afgewerkt met verguld zilveren oorhaakjes en blaadjes.

€37

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Golden Aurakwarts

Golden Aurakwarts is een krachtige steen voor het aantrekken van voorspoed, rijkdom en kansen. Hij heeft een sterke resonantie van hoop en positiviteit en werkt als een prisma voor het vergroten van je creativiteit, probleemoplossing, magnetisme voor geluk en overvloed. Deze edelsteen reinigt en balanceert de chakra's en creëert een harmonieus innerlijk landschap dat klaar is voor succes. Wanneer je mediteert met Gouden Aura Kwarts kan het nieuwe ideeën, filosofieën of vindingrijkheid opwekken die je naar de overwinning wijzen en het vervullen van je doelen.


Tijgeroog

Deze legendarische steen zorgt voor innerlijke kracht, zelfvertrouwen en mentale helderheid en verdrijft angst en bezorgdheid.


Rudraksha

Rudraksha brengt rust, helderheid en richting in je leven en beschermt je tegen negatieve gedachten en krachten. Maar er zijn nog tal van andere voordelen die het met zich meebrengt!
Zo helpt het bij het controleren van stress en het verminderen van zorgen. Heb je binnenkort een belangrijk examen of begin je aan een nieuwe job? Dan geeft een Rudraksha ketting je de rust geven die nodig is voor een goed verloop. Het zaad is daarnaast ideaal om te gebruiken tijdens spirituele praktijen. Het zorgt namelijk voor een sterkere verbinding met je hogere zelf en de krachten van het universum.
* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.Groene Jaspis zorgt ervoor dat je voor jezelf durft op te komen. Hij helpt je aarden en beschermen, vooral tegen negatieve energie.

bottom of page