top of page

Youthfulness

Mijn mantra:
"Ik voel me jong van hart en fysiek vitaal."

Deze armband is gemaakt met kralen van 6mm is samengesteld uit Mookaiet Jaspis, Tijgerijzer en zilver. De edelstenen werden op een transparant elastisch koord gerijgd, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden.

€22,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met kralen van Mookaiet Jaspis en Tijgerijzer, afgewerkt met Karen hill tribe zilver.
Zilveren haakjes naar keuze (925 Sterling zilver).

€29,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Mookaiet Jaspis

Deze steen herinnert ons aan de leeftijdloze geest. Het fysieke verouderingsproces kan sterk worden vertraagd door de vibratie van je lichaam en gedachten te verhogen. Mookaiet helpt je bewust te worden van je eigen gedachten over ouder worden, zodat je die gedachten kunt veranderen, waardoor je het verouderingsproces vertraagt. De steen helpt je jong van hart te blijven en je fysieke lichaam vitaal te houden.

Mookaiet helpt je om emotionele en gedragspatronen te onderkennen en te doorgronden die door vorige generaties zijn doorgegeven, en steunt je om deze los te laten.

Deze steen ondersteunt eveneens het proces van zwangerschap, voortplanting en herstel van het lichaam. *


Tijgerijzer

Tijgerijzer brengt creatieve en artistieke vermogens naar boven. Het is nuttig bij diepe uitputting op elk niveau, vooral bij emotionele of mentale burn-out of stress.

Tijgerijzer stimuleert de vitaliteit en helpt bij de assimilatie van B-vitamines en om het aantal rode en witte bloedcellen in balans te houden. Het versterkt de spieren en helpt bij de productie van natuurlijke steroïden.


Karen Hill Tribe zilver

Karen zilver, dat tussen 99,5% en 99,9% zuiver zilver is, heeft een hoger zilvergehalte dan Sterling zilver. Daardoor heeft het een geheel eigen gewicht, heldere satijnen kleur en gevoel. Elke kraal is handgemaakt en uniek. De met de hand gehamerde en geciseleerde details zijn prachtig en u kunt werkelijk zien dat elk stuk door de handen van een Karen ambachtsman is gevormd. Karen Thaise en Birmese bergstammen kunnen worden getraceerd tot de 12e eeuw, afkomstig uit Tibet.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page