top of page

Wilskracht

Mijn mantra:
"Ik vertrouw op mijn wilskracht en eigenwaarde."

Armand momenteel niet beschikbaar.

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze zonnige en krachtige oorringen zetten je aan tot het ontwaken van je persoonlijke wil.

De combinatie van gele Aventurijn met Bronziet is vooral nuttig voor mensen die overgevoelig of besluiteloos zijn en helpt bij het overwinnen van problemen met macht en controle over je eigen leven.

Lengte: 5 cm

€32

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Gele Aventurijn

Gele Aventurijn resoneert rechtstreeks met je zonnevlechtchakra en zet je aan tot het ontwaken van je persoonlijke wil. Deze belangrijke eigenschap omvat energieën die gebruikt worden voor manifesteren, creëren, focussen en belangrijke leiderschapskwaliteiten. Zonder deze persoonlijke vaardigheden regelmatig actief te gebruiken, zullen ze zwak worden en uiteindelijk gaan sluimeren. Gele Aventurijn helpt je om je innerlijke verbinding met deze energieën te herstellen. Na verloop van tijd zullen ze je helpen om je zelfvertrouwen op een natuurlijke manier te verhogen en je comfortabeler te maken met wie je werkelijk bent. Gele Aventurijn verwijdert alle zelfverwachtingen en maatschappelijke opvattingen. Dit zal je helpen om echt te begrijpen waar je ziel precies uit bestaat. Je zult het nu op een veel spiritueler niveau kunnen verkennen.


Bronziet

Spiritueel gezien helpt Bronziet ons bij het bereiken van een staat van zekerheid zonder eigenzinnigheid, waardoor we ons gemakkelijk kunnen aanpassen aan het beste pad. Het ruimt verwarring uit de weg en helpt ons om beslissingen te nemen en keuzes te maken over ons levenspad.
Emotioneel bevordert Bronziet een liefdevol en onbevooroordeeld onderscheidingsvermogen in ons. Het biedt het vermogen om onrustige emoties in ons leven op te lossen.
Mentaal geeft Bronziet ons de moed om te handelen naar onze gedachten en gevoelens. Het geeft ons de moed om beslissingen op ons levenspad door te zetten.
* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.Groene Jaspis zorgt ervoor dat je voor jezelf durft op te komen. Hij helpt je aarden en beschermen, vooral tegen negatieve energie.

bottom of page