top of page

Wealth

Mijn mantra:
"Ik verwelkom welvaart en overvloed in mijn leven."

Nog niet beschikbaar.

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen bestaan uit groene Jaspis, groene Aventurijn en Marokkaanse kralen en zijn een perfecte talisman om dicht bij je te dragen.

Lengte : 4cm

€33

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Groene Aventurijn

Groene Aventurijn staat bekend als de "Steen der Kansen" en wordt beschouwd als een geluksbrenger, vooral voor het manifesteren van voorspoed en rijkdom.

Het stemt de voorwaarden op elkaar af zodat "kansen" onvermijdelijk zijn. Het laat oude patronen, gewoonten en teleurstellingen los, zodat nieuwe groei kan plaatsvinden.

Het brengt optimisme en levenslust, waardoor men met vertrouwen vooruit kan en veranderingen kan omarmen.

Het verhoogt iemands creativiteit en motivatie, en moedigt doorzettingsvermogen aan bij het manoeuvreren door de obstakels van het leven.

Het versterkt ook iemands besluitvaardigheid en versterkt leiderschapskwaliteiten.


Groene Jaspis

Groene Jaspis zorgt ervoor dat je voor jezelf durft op te komen.
Hij helpt je aarden en beschermen, vooral tegen negatieve energie.
* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.Groene Jaspis zorgt ervoor dat je voor jezelf durft op te komen. Hij helpt je aarden en beschermen, vooral tegen negatieve energie.

bottom of page