top of page

Vishuddha

Mijn mantra:
"Ik breng mijn waarheid kalm en zeker naar buiten."

Deze armband is gemaakt met fijne Lapis lazuli facetkralen en 925 Sterling zilver.
Grootte kralen: 2 en 4 mm

Kan op maat gemaakt worden.

€30

Interesse?

Bestel via contactformulier.

De Vishuddha oorringen zijn gemaakt met 925 Sterling zilver en fijne gefacetteerde Lapis lazuli kraaltjes.

€49

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli helpt problemen in het keelgebied, zoals onderdrukte woede, los te laten. Hij activeert, vitaliseert en balanceert de keelchakra en bevordert het zelfbewustzijn.

Omdat hij een steen van de waarheid is, bevordert hij de eerlijkheid bij het spreken of schrijven, wat gunstig kan zijn voor journalisten en leidinggevenden.

Deze steen kan ook de creativiteit bevorderen en helpt u uw gevoelens uit te drukken tegenover vrienden en partners. Hij is briljant om zowel nieuwe als bestaande vriendschappen te verbeteren.
* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page