top of page

Unconditional Love

Mijn mantra:
"Ik stel me open voor onvoorwaardelijke Liefde,
en luister naar de stille stem ervan in mijn hart."

Deze armband is gemaakt met Kunziet, Regenboogmaansteen en Labradoriet, afgewerkt met enkele zilveren kralen en bloemblaadjes.

De grootte van de kralen is 6mm.

De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden. Kan op maat gemaakt worden.

€23,50

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met Kunziet, Regenboogmaansteen en Labradoriet, met zilveren haakjes met bloemetje.

De grootte van de kralen is 6mm en 4mm.
Lengte oorringen met haakjes zoals op foto: 3,5cm
Lengte zonder haakjes: 2cm

Zilveren haakjes naar keuze.

€20,50

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze armband en oorringen stellen het hart open voor onvoorwaardelijke liefde: liefde voor het zelf, liefde tussen mensen, liefde voor de mensheid, dieren, planten en mineralen.

Kunziet

Dit is een zeer spirituele steen, die je in verbinding brengt met de bron van onvoorwaardelijke liefde en liefdevolle gedachten en daden voortbrengt. Kunziet is een steen met een hoge vibratie en kan worden gebruikt om in een diepe, meditatieve staat te komen. Het is een steen van romantische liefde, goed voor de communicatie van liefde als je nerveus bent, maar ook voor het helen van hartzeer. Het is ook een steen van zelfliefde, die nederigheid en zelfverdraagzaamheid bevordert. Kunziet kan het menselijk energieveld versterken, de aura zuiveren, en negatieve energie uit een kamer of omgeving verwijderen.

Kunziet wordt vaak gebruikt om energieblokkades op te heffen en de acceptatie van Goddelijke Liefde te vergroten. Hij verdrijft negativiteit en verwijdert emotionele bagage, waarbij de leegte wordt vervangen door Goddelijke Liefde. Kunziet activeert met zijn hoge vibratie het Hartchakra en brengt het op één lijn met de Keel- en Derde Oogchakra's om liefdevolle communicatie te ondersteunen.

Fysiek kan Kunziet de bloedsomloop en de hartspier versterken. Het is ook een prachtige steen om te gebruiken bij depressie en angst.


Regenboogmaansteen

Deze soort maansteen is een krachtige heler van het emotionele lichaam. Deze steen wordt aanbevolen voor wie gebukt gaat onder stress of emotionele trauma's of verdriet met zich meedraagt.
Regenboogmaansteen zorgt voor een gezond optimisme, waardoor je obstakels weet te overwinnen, met lastige mensen kunt omgaan en door moeilijk situaties heen kunt komen. Het zijn stenen met een sterke lichtenergie die helpen om het innerlijk licht van het hart te doen branden.

Labradoriet

Labradoriet wordt beschouwd als een enorm spirituele steen, vooral nuttig voor mensen die de neiging hebben overwerkt te raken. Hij helpt iemand weer energie te krijgen en helpt lichaam en geest zichzelf te genezen. In de metafysische wereld wordt labradoriet beschouwd als een van de krachtigste beschermers. De edelsteen vormt een schild voor aura's en beschermt tegen negativiteit van de wereld. Van labradoriet wordt gezegd dat het ook de negativiteit in onszelf tempert. Labradoriet staat bekend om zijn veranderende kleuren, dus het is geen verrassing dat deze edelsteen bekend staat als een steen van transformatie, het versterken van wilskracht en innerlijke waarde.

bottom of page