top of page

True Self

Mijn mantra:
"Door zelfinzicht en het opruimen van bagage uit het verleden
kom ik steeds dichter bij mijn ware zelf."

Deze armband is gemaakt met zwart Obsidiaan, Zilverobsidiaan en Lavasteen, gecombineerd met Karen Hill Tribe zilver uit Thailand. De energetische cirkel wordt gesloten met een zilveren bedeltje met een figuur in meditatiehouding.

De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden. Wordt op maat gemaakt.

KOOPJE!! €23,50 -> €20,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met zwart Obsidiaan, Karen Hill Tribe zilveren kralen en bedels en zilveren haakjes.

VERKOCHT

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Zilverobsidiaan:

Deze majestueuze zwarte steen met zilvergrijze schijn helpt je naar je ware zelf te kijken zonder oordeel en met de grootst mogelijke acceptatie. Door je een ware zelfreflectie te laten zien, helpt obsidiaan je jezelf beter te accepteren. Het brengt zelfdestructieve gewoontes en patronen onder je aandacht, zodat je ze kunt loslaten. Dit is de beste manier om negativiteit uit je systeem te houden, door zo zelfbewust te zijn dat je deze patronen in de kiem smoort.

Lavasteen:

Deze steen is fantastisch om je lichaam en geest te stabiliseren en te aarden door zijn intense verbinding met de aarde. Hij staat erom bekend dat hij helpt lagen en emotionele gehechtheden los te laten die je niet langer dienen.

Hij geeft kracht en moed en zorgt voor stabiliteit in tijden van verandering.

Het is een kalmerende steen, die zeer nuttig is bij het verdrijven van woede. Hij bevordert positieve veranderingen waar nodig in gedragsproblemen.


Karen Hill Tribe zilver:

Eeen handgemaakt, hoogwaardig zilverproduct. Het zilver, met een zilvergehalte van 98% en meer, is zacht genoeg om met de hand te bewerken. Karen Hill Tribe Silver biedt unieke designproducten door gebruik te maken van zilversmeedtechnieken die generaties lang zijn doorgegeven.

bottom of page