top of page

Transformation

Mijn mantra:
"Ik stel mij open voor transformatie en
ik roep de manifestatie op van mijn hoogste bestemming."

Deze armband is gemaakt met Malachiet en Bergkristal.

De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden. Kan op maat gemaakt worden.

€19,50

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met een Bergkristal van 8mm en een gefacetteerde Malachiet van 4mm.
Zilveren haakjes naar keuze.

€19,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Malachiet

Malachiet is een krachtige steen voor het ondersteunen van persoonlijke groei en transformatie. Hij activeert en reinigt alle chakra's en brengt stagnerende energieën in het lichaam in beweging. Hij absorbeert alles wat een goede chakra-opening en -beweging in de weg staat. Bij gebruik in meditatie wekken de eigenschappen van malachiet volledige eerlijkheid in jezelf op. Alles wat je vooruitgang blokkeert zal naar de oppervlakte worden gebracht. Onthoud dat Malachiet verborgen zaken naar buiten brengt. Dit proces van activeren, ontwaken en onthullen leidt tot een dramatische transformatie in iemands leven. Energieën, intenties, ziekte, angsten - alles kan worden getransformeerd door regelmatig te mediteren met Malachiet.Bergkristal

Iedereen die op zoek is naar zijn levensdoel en verandering wil, zal de vibratie van bergkristal ongelooflijk transformerend vinden.

Bergkristal stimuleert interne verandering. Het helpt ons diepere existentiële vragen te beantwoorden en die antwoorden te gebruiken om innerlijk te groeien. Dit kristal helpt ons transformeren zodat we beter in overeenstemming kunnen zijn met ons ware zelf, en katalyseert spirituele groei.

Gesteund door deze energie kunnen we veranderingen in het fysieke doorvoeren en een hoger bewustzijn verwerven, zodat we een bevredigender leven kunnen leiden.

bottom of page