top of page

Stability

Mijn mantra:
“Ik ben stabiel, in evenwicht, gezond en heel, en ik voel me thuis op aarde."

Deze armband is gemaakt met edelstenen van 6mm en 8mm: wit Agaat, Howliet, grijze Maansteen, Arendsoog, Hematiet en Regenboogobsidiaan. De energetische cirkel wordt gesloten met een Tibetaanse zilveren mantrakraal.

De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden. Wordt op maat gemaakt.

VERKOCHT

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met Regenboogobsidiaan, grijze Maansteen, Howliet en zilveren ronde haakjes.

KOOPJE!! €19,00 -> 15,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Wit agaat

Geeft rust als je teveel in je hoofd zit en werkt ook verkoelend bij woede en boosheid.
Hij brengt ontspanning, vrede en veiligheid door het bevorderen van rust en verdraagzaamheid. Wit agaat vermindert agressieve gedachten of gedrag tegen jezelf en anderen. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie. Witte agaat helpt om yin en yang te harmoniseren.

Howliet

Deze steen werkt kalmerend en helpt je om woede en boosheid onder controle te krijgen en om minder kritisch te zijn. Het bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig.
Howliet is een zeer ontspannende steen en daardoor goed tegen stress. Het maakt geduldig en verdraagzaam.

Grijze maansteen

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. De steen heeft ook een sterk effect op slaap en helpt bij slapeloosheid en om dromen beter te herinneren.

Arendsoog

Helpt om emotionele onrust te kalmeren en evenwicht en helderheid in jouw geest te brengen. Hij heeft ook de kracht om jouw aura te zuiveren van negatieve emoties en illusies te verdrijven, waardoor je de leugens van anderen en van jezelf duidelijker kunt zien.
Dit helpt bij het wegnemen van zelftwijfel, bevordert het zelfvertrouwen en geeft een boost aan je gevoel van eigenwaarde, waardoor je je potentieel kunt vervullen zonder emotionele blokkades in je weg.

Hematiet

Hematiet is een sterk aardende, zuiverende en beschermende steen. Deze steen zorgt dat je met beide voeten op de grond blijft staan, niet gaat 'zweven'.
Hij geeft kracht en moed en maakt je bewust van wat je nodig hebt. De steen beschermt tegen negatieve invloeden en transformeert het negatieve naar het positieve.
Hematiet harmoniseert yin en yang, brengt balans tussen uitersten.

Regenboogobsidiaan

Naast de algemene eigenschappen van obsidiaan is regenboog obsidiaan een sterk beschermende steen. Het helpt blokkades inzien, bevordert diepe meditatie en verwijdert stress uit het lichaam.

Obsidiaan is een sterk inzichtgevende en reinigende steen en stimuleert persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht en het opruimen van bagage uit het verleden.

bottom of page