top of page

Serenity-2

Mijn mantra:
"Ik ben kalm, vredig en ontspannen in mijn geest, lichaam en ziel."

Armband nog niet beschikbaar

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze fijne, tijdloze oorringen zijn gemaakt met Amethist en Karen hilltribe zilver.

Lengte : 3cm

€32

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Amethist

Amethist is een natuurlijk kalmeringsmiddel, het verlicht stress en spanning, kalmeert prikkelbaarheid, brengt stemmingswisselingen in balans, verdrijft woede, razernij, angst en bezorgdheid. Verlicht verdriet en rouw en lost negativiteit op.

Amethist activeert spiritueel bewustzijn, opent intuïtie en verbetert paranormale vermogens. Het heeft sterke helende en reinigende krachten.

Amethist kalmeert en stimuleert de geest, waardoor je je beter kunt concentreren, het geheugen verbetert en de motivatie toeneemt. Amethist helpt bij het herinneren en begrijpen van dromen. Het verlicht slapeloosheid. Stimuleert onbaatzuchtigheid en spirituele wijsheid.

Karen hill tribe zilver

Thaise en Birmese bergstammen gaan terug tot de 12e eeuw en komen oorspronkelijk uit Tibet. De Karen stam is de grootste van een twintigtal bergstammen waarvan de totale bevolking thans meer dan zeven miljoen bedraagt in de Unie van Myanmar (Birma) en Thailand. In Thailand leven ongeveer 400.000 Karen op 800 tot 1800 meter hoogte in de bergachtige en dichtbeboste gebieden van Mae Hong Son, ten westen van Chiang Mai. De meeste dorpen liggen ver verwijderd van de Thaise beschaving. Huizen zijn gemaakt van teakhout of bamboe en meestal gebouwd op palen om ruimte en beschutting te bieden aan het vee. De Karen dorpelingen hebben weinig bezittingen en weinig of geen meubels, slapen meestal op matten, koken op open vuur en halen was- en drinkwater uit een nabijgelegen rivier. Het zijn voornamelijk landbouwers die landbouwproducten voor eigen gebruik verbouwen en ze worden vaak "de boeren van het bos" genoemd. Sommigen spreken de Karen taal, terwijl anderen Thai spreken.

Omdat Karen zilver tussen 99,5% en 99,9% puur zilver is, heeft het een hoger zilvergehalte dan Sterling zilver. Daardoor heeft het een eigen gewicht, heldere satijnen kleur en gevoel. Elk stuk is handgemaakt en individueel. De met de hand gehamerde en geciseleerde details zijn prachtig en u kunt werkelijk zien dat elk stuk is gevormd door de handen van een ambachtsman van Karen.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page