top of page

Serenity

Mijn mantra:
"Ik ben kalm, vredig en ontspannen in mijn geest, lichaam en ziel."

De armband 'Serenity' is gemaakt met verschillende tinten Amethist, in combinatie met 14K verguld zilver.
De stenen hebben onregelmatige vormen.

Grootte kralen: 4 à 6 mm

Kan op maat gemaakt worden.

€34

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met Amethist en 14K verguld zilver.

(Kan ook met zilver gemaakt worden.)

Lengte : 4cm

€40

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Amethist

De Amethist nodigt je uit tot de grootste rust: die van je emoties en je geest! Ultra-kalmerende Amethist is een must have wanneer je gedachten te veel ruimte innemen en je je wilt ontdoen van deze eindeloze gedachten.

Zacht en teder brengt deze paarse steen sereniteit door een beschermende bubbel te creëren, ver van al te geladen en zware energieën. Verbonden met innerlijke wijsheid, kalmeert en verzacht hij extraverte persoonlijkheden. Bonuspunt: Amethist stimuleert positieve verbeelding en intuïtie.

* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page