top of page

Relax

Mijn mantra:
"Ik beweeg me sereen en gracieus door alle vreugde en verdriet, alle successen en trauma's van het leven."

Armband 'Relax' is zeer effectief om uitgeputte zenuwen te kalmeren, want hij helpt je stress en zorgen los te laten en brengt je op het pad van bereidwillige acceptatie. Hij is op z'n best wanneer het leven je voor de grootste uitdagingen stelt, wanneer je te maken krijgt met woedende mensen, financiële moeilijkheden, verlies van je job of relatie, of de noodzaak binnen korte tijd grote veranderingen aan te brengen.

Deze armband is gemaakt met natuurlijke Lepidoliet, Kunziet en Amethist, afgewerkt met een zilveren kraal. De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden.

Grootte kralen: 8mm en 6mm

Kan op maat gemaakt worden.

€19,50

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met natuurlijke Lepidoliet, Kunziet en Amethist.

De haakjes zijn van 925 Sterling zilver. (Andere haakjes zijn mogelijk.)

€23,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Lepidoliet

Deze steen brengt niet alleen stormachtige emotionele zeeën tot bedaren, het zorgt ook voor de energie van verlicht bewustzijn die je 'op koers' houdt, zodat je op de beste manier met de situatie kunt omgaan, waarbij je je integriteit en welzijn bewaart.

Lepidoliet is een steen van sereniteit. Hij helpt je om een sterk emotioneel centrum te vinden, dat niet wordt aangedaan door de drama's en gebeurtenissen van wat je in de buitenwereld ervaart. Het brengt emoties in balans en voorkomt extreme emotionele schommelingen. Het is een uitstekende steen voor mensen die erg zorgelijk of bang zijn.


Kunziet

Deze steen helpt je om weerstand tegen het leven los te laten en maakt je ontvankelijker voor liefde en energie.

Mediteren met kunziet kan diepe ervaringen van universele liefde vergemakkelijken. Wanneer je de steen op of aan je lichaam draagt, zul je de hele dag vriendelijk, zachtaardig en sereen gestemd zijn.


Amethist

Als een kalmerend kristal, leidt amethist je naar ontspanning en een rustgevende slaap.
Vanwege de inzichtbevorderende eigenschappen van amethist, is het een nuttig kristal voor meditatie. Het kan je helpen intuïtief antwoorden te vinden die je zoekt, de motivatie achter je eigen gedrag en daden beter te begrijpen, en je helpen de mensen om je heen beter te begrijpen.

Bron: 'De wijsheid van stenen' - Robert Simmons & Naisha Ahsian
* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page