top of page

Quiet Mind

Mijn mantra:
"Ik voel kalmte en innerlijke rust en ben in staat om angst en frustratie los te laten."

Deze armband is gemaakt met Kyaniet, Sodaliet, Maansteen en Karen hill tribe zilver.

Er werd een combinatie gemaakt van ronde kralen en facetkralen. De grootte van de steentjes is 6mm en 4mm.

De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden. Kan op maat gemaakt worden.

€23,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met Kyaniet, Sodaliet, Maansteen en Karen hill tribe zilver.

Er werd een combinatie gemaakt van ronde kralen en facetkralen. De grootte van de steentjes is 6mm en 4mm.
Lengte oorringen met haakjes zoals op foto: 5cm
Lengte zonder haakjes: 3cm

Zilveren haakjes naar keuze.

€23,50

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze armband en oorringen zijn uitstekende voor meditatie en afstemming. Kyaniet is een van de meest kalmerende kristallen. Als je zeer gespannen bent of snel uitbarst in woede of angst, zijn dit de stenen die je nodig hebt om een verhit hoofd te kalmeren.


Kyaniet

Kyaniet heeft een kalmerend effect op het hele wezen en brengt rust. Het bevordert paranormale vermogens en communicatie op alle niveaus. Het verdrijft woede, frustratie, verwarring en stress en helpt helder en logisch denken. Kyaniet geeft een stimulerende energie, moedigt aan tot volharding in en ondersteuning van activiteiten en situaties die normaal iemands kracht zouden verminderen. Het kan helpen bij het contact maken met je spirituele gidsen. Kyaniet wekt dromen op en kan helende dromen bevorderen.

Kyaniet behandelt het urogenitaal systeem, de bijnieren en de bijschildklieren. Het helpt bij aandoeningen van de keel, de hersenen en het spierstelsel. Het helpt bij het genezen van infecties en het verlagen van de bloeddruk. Kyaniet is een natuurlijke pijnstiller. *


Sodaliet

De kalmerende blauw-witte steen kan je helpen negativiteit los te laten en is perfect voor meditatie wanneer je even wilt tot rust komen of overactieve gedachten wilt kalmeren. Houd een steen bij je terwijl je mediteert of yoga doet voor een beetje extra rust.

Sodaliet is een ideale steen voor mensen die overgevoelig, defensief, impulsief of gevoelig zijn voor angst- of paniekaanvallen om de geest te stabiliseren en een verschuiving van emotioneel naar rationeel mogelijk te maken. *


Maansteen

Door zijn kalmerende eigenschappen is maansteen ideaal voor mensen die nachtmerries hebben of 's nachts moeilijk kunnen slapen. Het kalmeert de geest, bevordert de slaap en verdrijft nachtmerries. Maansteen wordt zelfs gebruikt om slaapwandelen te behandelen! *


Karen Hill Tribe zilver

Karen zilver, dat tussen 99,5% en 99,9% zuiver zilver is, heeft een hoger zilvergehalte dan Sterling zilver. Daardoor heeft het een geheel eigen gewicht, heldere satijnen kleur en gevoel. Elke kraal is handgemaakt en uniek. De met de hand gehamerde en geciseleerde details zijn prachtig en u kunt werkelijk zien dat elk stuk door de handen van een Karen ambachtsman is gevormd. Karen Thaise en Birmese bergstammen kunnen worden getraceerd tot de 12e eeuw, afkomstig uit Tibet.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page