Protection

Mijn mantra:
"Ik ben altijd omgeven door liefde en welwillendheid,
en ik luister naar de innerlijke aanwijzingen van mijn engelenmetgezellen."

1/3

Deze armband is gemaakt met Angeliet, witte Jade en roze Opaal van 6mm.

De edelstenen werden op een transparant elastisch koord gerijgd, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden.

€16,80

Interesse?

Bestel via contactformulier.

1/3

Deze oorringen zijn gemaakt met Angeliet, witte Jade en roze Opaal.

€15,70

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Angeliet

Het speciale geschenk van angeliet bestaat uit communicatie en innig contact met wezens in hogere dimensies. Deze steen helpt je ook duidelijk, kernachtig en evenwichtig te communiceren. Het kalmeert je algehele energie en is een bondgenoot wanneer diplomatie vereist is.

Witte Jade

Jade is een beschermende steen en trekt geluk, voorspoed, succes en rijkdom aan. Het helpt beschermen tegen onder andere ziekte, bedrog, uitbuiting, pech en tijdens het reizen. De steen werkt kalmerend en stabiliserend bij negatieve gedachten en negatieve emoties als boosheid, verdriet angst en irritatie. Het leert je dat je er mag zijn en je niet overmatig hoeft aan te passen of mensen over je grenzen heen hoeft laten gaan. Jade is dus een goede steen om te dragen als je gepest, getreiterd of uitgesloten wordt.

Roze Opaal

Opaal is een beschermende en activerende steen. Het maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel en creatief. Het zorgt dat negativiteit geen kans krijgt om aan te haken. De steen trekt positieve gebeurtenissen aan waardoor een leven in overvloed binnen handbereik ligt.