top of page

Passion

Mijn mantra:
"Ik leef vol zelfvertrouwen, moed, passie en power."

Deze armband is gemaakt met Carneool, Mosagaat en Rookkwarts facetkralen, afgewerkt met zilveren kralenkapjes en 1 zilveren bol. De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden.

Grootte kralen: 6mm

Kan op maat gemaakt worden.

€21,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met Carneool, Mosagaat en Rookkwarts facetkralen, afgewerkt met zilveren kralenkapjes.

De haakjes zijn van verguld 925 Sterling zilver. (Andere haakjes zijn mogelijk.)

€22,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Carneool

Deze oranjerode chalcedoon brengt vitaliteit in ons mentale, fysieke en emotionele lichaam door ons vermogen om ons af te stemmen op ons innerlijke zelf te vergroten. Dit kristal helpt ook bij concentratie en creativiteit. Het herstelt ons zelfvertrouwen, onze motivatie en activeert een gevoel van doelgerichtheid. Carneool zet aan tot moed en inspireert tot positieve levensveranderingen. Het staat bekend om de opbouw van passie, seksualiteit en sensualiteit. Het vermindert jaloezie en bezitterigheid in relaties en helpt bij het overwinnen van seksuele angsten.


Rookkwarts

Deze aardende steen zou alle negatieve vibraties neutraliseren. Hierdoor is het een geweldig kristal voor het in evenwicht brengen van emoties. Soms lijkt het wel of gevoelens van stress normaal zijn geworden in alle aspecten van ons leven. We zijn niet meer in staat om te genieten van gevoelens van kalmte en sereniteit. Dit is waar Rookkwarts kan helpen.
Rookkwarts, met zijn krachtige energie, laat stress en angst los en brengt gevoelens van vrede en rust. Tegelijkertijd vervangen de warme vibraties van carneool al deze emotionele negativiteit door een sterke liefde voor het leven.


Mosagaat

Deze steen straalt vibraties uit van balans en stabiliteit in het fysieke domein. Hij kan je helpen als je je labiel voelt en te weinig geaard. De steen verbetert je mentale concentratie en je doorzettings- en uithoudingsvermogen om je doelen te bereiken.


* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page