top of page

Nieuwe Richting

Mijn mantra:
"Vandaag is een kans voor een nieuw begin."

Deze armband is gemaakt van Pietersiet, Pyriet en Hematiet kralen van 6mm.

Kan op maat gemaakt worden.

€24

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt van Pietersiet en Barnsteen kralen, in combinatie met verguld zilveren oorstekertjes.

€32

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Pietersiet

Pietersiet is een activeringssteen die je helpt te verbinden met je spirituele doel. Het kan je persoonlijke inzicht vergroten en sommigen geloven dat het helpt om je persoonlijke visie te onthullen. Pietersiet helpt bij het vinden van nieuwe richtingen en het vooruitkomen op je levenspad. Het activeert je intuïtie en helpt om zeker te worden in je beslissingen.
Pietersiet is krachtig en is verbonden met alle vier de Elementen, waardoor het een Storm Element steen is. Hij stimuleert het Derde Oog Chakra en opent je voor nieuwe ideeën en ervaringen. Pietersiet kan de energie in je persoonlijke veld vergroten. Hij reinigt alle niveaus van je aura en kan vooral nuttig zijn als er drastische veranderingen nodig zijn in je leven.


Pyriet

Pyriet is een krachtige beschermingssteen die beschermt tegen alle vormen van negatieve trillingen en/of energie, en werkt op fysiek, etherisch en emotioneel niveau. Pyriet stimuleert het intellect en verbetert het geheugen, waardoor relevante informatie beter kan worden opgeroepen wanneer dat nodig is. Pyriet helpt om achter façades te kijken en bevordert het begrip van wat er onder woorden en daden ligt. De oude Inca's gebruikten Pyriet voor meditatie en waarzeggerij.

Pyriet inspireert de universele energieën om de voedende energieën van het lichaam te activeren. Het moedigt het ideaal van gezondheid, intellect en emotioneel welzijn aan. Het stelt je in staat de zuiverheid van het universum te herkennen.


Hematiet

Hematiet aardt en beschermt ons. Het versterkt onze verbinding met de aarde, waardoor we ons veilig en geborgen voelen, wat ons weer de kracht geeft om energetisch en emotioneel gezonde grenzen te creëren. Het geeft ons moed, uithoudingsvermogen en vitaliteit. Hematiet, een "steen voor de geest", stimuleert concentratie en focus en verbetert het geheugen en de originele gedachten.


Barnsteen

Barnsteen is een krachtige genezer en reiniger van lichaam, geest en ziel. Het reinigt ook de omgeving. Barnsteen onttrekt ziektes aan het lichaam, geneest en vernieuwt het zenuwstelsel en brengt het rechter- en linkerdeel van de hersenen in balans. Het absorbeert pijn en negatieve energie en helpt stress te verlichten. Barnsteen zuivert depressies, stimuleert het intellect en bevordert zelfvertrouwen en creatieve zelfexpressie. Het stimuleert besluitvorming en spontaniteit en brengt wijsheid, evenwicht en geduld.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.Groene Jaspis zorgt ervoor dat je voor jezelf durft op te komen. Hij helpt je aarden en beschermen, vooral tegen negatieve energie.

bottom of page