top of page

Mystic

Mijn mantra:
"Ik doe een beroep op de magie van hoger bewustzijn."

Deze armband is gemaakt met kralen van 6mm is samengesteld uit Labradoriet, Zonnesteen en zilver. De edelstenen werden op een transparant elastisch koord gerijgd, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden.

€21,50

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met Labradoriet steentjes van 6mm in Crecent Moon zilveren hangertjes en zilveren oorhaakjes.

Ook te krijgen met een Zonnesteen i.p.v. Labradoriet.

De zilveren haakjes kunnen naar smaak aangepast worden. (925 Sterling zilver).

€24,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Labradoriet

Zeer mystieke en beschermende edelsteen.
Lichtbrenger.
Verhoogt het bewustzijn en verbindt zich met Universele energieën.
Stimuleert intuïtie en paranormale gaven, waaronder de kunst van "juiste timing".
Brengt boodschappen van de onbewuste geest naar de oppervlakte en vergemakkelijkt het begrijpen ervan.
Voorkomt het verlies van energie.
Verjaagt psychologisch angsten en onzekerheden.
Kalmeert een overactieve geest en geeft energie aan de verbeelding, waardoor nieuwe ideeën naar boven komen.
Brengt contemplatie en introspectie.


Zonnesteen

Zonnesteen is verbonden met geluk en voorspoed. Hij reinigt en vitaliseert alle chakra's. Zonnesteen versterkt de intuïtie en laat het ware zelf doorschijnen. Het verdrijft angstgevoelens, verlicht stress en verhoogt de vitaliteit. Moedigt onafhankelijkheid en originaliteit aan. Vooral nuttig voor diegenen die moeite hebben om "Nee" te zeggen tegen anderen. Werkt als een antidepressivum. Verhoogt eigenwaarde en zelfvertrouwen. Moedigt optimisme en enthousiasme aan. Stimuleert het zelfgenezend vermogen.

Eén blik op Zonnesteen vult je hart met positieve energie en dompelt je onder in een gevoel van geluk. Deze steen is rijk aan vitaliteit en magie, en lijkt iedereen te doen glimlachen. Voor iedereen die de neiging heeft zich bezwaard te voelen door koude, wind, wolken en vroege donkere nachten, dan is de Zonnesteen een pittig opkikkertje dat elk element van je lichaam, geest en ziel zal opbeuren.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page