top of page

Mother Earth

Mijn mantra:
"Ik ben geaard en gecenterd in mijn fysieke lichaam
en ik werk stap voor stap om mijn doelen te bereiken."

Deze armband is gemaakt met Rookkwarts en Mosagaat.

De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden. Kan op maat gemaakt worden.

€19,50

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met Rookkwarts, Mosagaat en 925 Sterling zilver.
Zilveren haakjes naar keuze.

€19,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze edelstenen versterken je praktische zin en georganiseerdheid. Ze bieden ook bescherming tegen negatieve energieën in je omgeving. Het zijn goede stenen om 'de zaken zuiver te houden' door de atmosfeer te reinigen van onuitgesproken wrok en onderdrukte conflicten.

Draag deze juwelen wanneer je in een slecht humeur bent en het kan gebeuren dat je je een paar minuten later afvraagt waar dat slechte humeur is gebleven.

Rookkwarts

Dit is een spirituele aardingssteen die je helpt om meer hoogfrequente energie te ontvangen en te gebruiken. Het zorgt dat je het fysieke lichaam op een groter spectrum aan lichtfrequenties kunt afstemmen, en het zuivert en beschermt.
Rookkwarts is een geweldige vriend voor mensen die zich tegen belichaamd-zijn verzetten. Het helpt je om je meer betrokken te maken bij de wereld en maakt je beter in staat om je eigen realiteit te creëren of te veranderen.
Het kan tegen negatieve gevolgen van straling worden ingezet, bijvoorbeeld wanneer je door de zon bent verbrand of met radiotherapie te maken hebt gehad.

Mosagaat

Dit is zo'n steen waar bijna iedereen baat bij heeft. De energieën zijn bescheiden, maar heilzaam. De steen straalt vibraties uit van balans en stabiliteit in het fysieke domein. Het is een uitstekende steen als je herstellende bent van ziekte of verslaving.
Mosagaat kan je helpen als je je labiel voelt en te weinig geaard. De steen verbetert je mentale concentratie en je doorzettings- en uithoudingsvermogen om je doelen te bereiken.
Als je mediteert met mosagaat, kun je het beeld van een voltooid project of doel op de steen projecteren. De steen vergroot dan de energie van je intentie en helpt je zo je doel te verwezenlijken.

Bron: "De wijsheid van stenen" - Robert Simmons & Naisha Ahsian

bottom of page