top of page

Loslaten

Mijn mantra:
"Elke dag word ik een beter persoon."

Deze armband is gemaakt van Unakiet jaspis, gefacetteerde zonnesteen en Carneool, afgewerkt met een zilveren kraal.

Kan op maat gemaakt worden.

27

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Oorringen met Unakiet jaspis en Zonnesteen

€30

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Unakiet jaspis

Deze edelstenen begeleiden ons door het proces van eliminatie en vernieuwing. Ze moedigen ons aan om het verleden los te laten en brengen inspiratie voor de toekomst.
De kalmerende energie van Unakiet brengt emoties in balans en moedigt zelfliefde aan. Deze edelstenen brengen inzicht in het verleden en moedigen spirituele ontwikkeling aan.
Met Unakiet Jaspis worden problemen uit het verleden zachtjes naar de oppervlakte gebracht zodat ze erkend en getransformeerd kunnen worden.
Unakiet Jaspis helpt negatieve energie los te laten en moedigt ons aan zelfvernietigende patronen los te laten.


Zonnesteen

Zonnesteen is verbonden met geluk en voorspoed. Het verdrijft angstgevoelens, verlicht stress en verhoogt de vitaliteit. Moedigt onafhankelijkheid en originaliteit aan. Vooral nuttig voor mensen die moeite hebben om "nee" te zeggen tegen anderen. Werkt antidepressief. Verhoogt de eigenwaarde en het zelfvertrouwen. Stimuleert optimisme en enthousiasme. Stimuleert het zelfgenezend vermogen.


Carneool

Carneool is een stabiliserende steen die vitaliteit en motivatie herstelt en creativiteit stimuleert. Het geeft moed, bevordert positieve levenskeuzes, verdrijft apathie en motiveert tot succes. Carneool is nuttig bij het overwinnen van elke vorm van misbruik. Het helpt bij het vertrouwen in jezelf en je waarnemingen. Het overwint negatieve conditioneringen en moedigt standvastigheid aan.
Carneool verbetert het analytisch vermogen en verheldert de waarneming. Het verscherpt de concentratie en verdrijft mentale lethargie. Beschermt tegen afgunst, woede en wrok. Kalmeert woede, verbant emotionele negativiteit en vervangt deze door liefde voor het leven. Carneool bevordert de vruchtbaarheid en stimuleert de seksualiteit.
* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.Groene Jaspis zorgt ervoor dat je voor jezelf durft op te komen. Hij helpt je aarden en beschermen, vooral tegen negatieve energie.

bottom of page