top of page

Joy

Mijn mantra:
"Ik volg de verlangens van mijn hart met passie, volharding en vreugde."

Deze armband is gemaakt met Watermeloen Jade, Witte Jade, Rozenkwarts en een zilveren lotusbloem.

De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden.

Indien het niet past, wordt het gratis aangepast.

€30

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met Watermeloen Jade, Rozenkwarts en zilveren haakjes.

€25

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Watermeloen Jade

Jade is een kostbare steen waarvan de naam is afgeleid van het Spaans: "piedra de yada", dat "steen voor de lendenen" betekent vanwege zijn grote heilzame werking op de nieren en de onderrug.

De watermeloenrode variant wordt verondersteld een drager van grote vreugde te zijn en is ook ideaal om de negatieve energieën te verwijderen die de ziel blokkeren.

Hij brengt vele deugden bij zoals goedheid, trouw en oprechtheid.Witte Jade

Witte jade is een kalmerende, aardende nefriet jade die de drager ook beschermt tegen negatieve energieën. Hij brengt vrede, harmonie en geluk.

Deze steen staat bekend om zijn kracht om je kalm en vredig te laten voelen. Zijn krachtige helende energieën zijn over de hele wereld bekend omdat hij het vermogen heeft de energieën van je hart te zuiveren.

Witte Jade heeft ook het vermogen om de energie van liefde in je leven te verhogen of te versterken. Het zal uitdagingen gemakkelijker laten lijken, en het zal je onrustige geest rustiger maken.Rozenkwarts

Dit is de steen van de onvoorwaardelijke liefde. Rozenkwarts is een van de belangrijkste stenen voor het hartchakra en opent het hart voor alle soorten liefde - liefde voor jezelf, liefde voor familie, liefde voor vrienden, romantische liefde...

Omdat het een soort kwarts is, heeft rozenkwarts een hoge energie, maar de vibratie ervan is ook kalmerend en verzachtend. De kalmerende energie van rozenkwarts bevordert empathie, verzoening en vergeving van anderen. Het verlaagt stress en spanning in het hart.

Rozenkwarts ruimt woede, jaloezie en wrok jegens anderen op, en maakt genezing mogelijk van hartkwesties en ziekten die verband houden met het vasthouden aan dergelijke negatieve gevoelens.

bottom of page