top of page

Inzicht & Balans

Mijn mantra:
"Ik stem mij af op mijn diepste waarheid."

Deze fijne armband is gemaakt met gefacetteerde en ronde Lapis Lazuli kralen, in combinatie met gefacetteerde Tijgeroog.

Grootte kralen: 2 mm

Kan op maat gemaakt worden.

€28

Interesse?

Bestel via contactformulier.

oorringen nog niet beschikbaar

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Lapis Lazuli

Het derde oog chakra, het 6e chakra, bevindt zich in je voorhoofd, tussen je ogen. Hiermee kun je jezelf verbaal uitdrukken en open, heldere communicatie hebben over je gevoelens en gedachten.

Door in te werken op Ajna, zou deze mythische steen de kracht hebben om het zelfvertrouwen te versterken, de geest in evenwicht te brengen en helderziendheid te activeren.

Het is ook een steen van communicatie: door de werking op het keelchakra, vergemakkelijkt hij de sociale uitwisselingen en de bevestiging van zichzelf door te spreken.

Contact met deze fijne middernachtblauwe steen zou lichaam en geest zuiveren. Sinds de oudheid gebruikt door sjamanen en priesters, was het ook de favoriete edelsteen van de farao's.Tijgeroog

Tijgeroog is een steen van bescherming en kan de drager ook geluk brengen. Tijgeroog heeft de kracht om de geest te focussen, mentale helderheid te bevorderen en ons te helpen problemen objectief en zonder emoties op te lossen.

Bijzonder nuttig voor het genezen van psychosomatische ziekten, het verdrijven van angst en bezorgdheid. Nuttig voor het herkennen van de eigen behoeften in relatie tot de behoeften van anderen.

Tijgeroog brengt yin-yang in evenwicht en geeft energie aan het emotionele lichaam. Het stabiliseert stemmingswisselingen, geeft ons wilskracht, doelgerichtheid, moed en zelfvertrouwen en laat spanningen los.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page