top of page

Integrity

Mijn mantra:
"Het uiten van mijn waarheid wordt elke dag makkelijker voor mij"

Reis authentieker en met een gevoel van volheid over je levenspad met deze armband.

Deze armband is gemaakt met natuurlijke Amazoniet en Regenboogmaansteen. De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden.

Grootte kralen: 4 & 6 mm

Kan op maat gemaakt worden.

€25,50

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met natuurlijke Amazonie, Regenboogmaansteen en 925 Sterling zilver.

De haakjes zijn van 925 Sterling zilver. (Andere haakjes zijn mogelijk.)

€29,50

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Amazoniet

Amazoniet straalt zo'n zoete, bevrijdende energie uit. Zijn magie opent de Keel Chakra, heelt communicatiepatronen en verzacht emotionele trauma's. Amazoniet helpt je om je waarheid luid en krachtig uit te spreken, en met zekerheid. Als je moeite hebt om de juiste woorden te vinden en te zeggen wat je echt meent, zal deze steen je leven veranderen.

Regenboogmaansteen

Regenboogmaansteen is een edelsteen van bloei en vreugde. Hij vertegenwoordigt mogelijkheden, magie, volheid, dankbaarheid en expansie. Regenboogmaansteen lijkt krachtiger te vibreren dan andere maanstenen, waardoor zijn eigenschappen worden versterkt.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page