top of page

Insight

Mijn mantra:
"Mijn denken is op alle niveaus volledig wakker en werkt op vol vermogen."

Armband Insight helpt je te zien waar jouw pad ligt. Hij is een soort 'wegwijzer' op je persoonlijke reis en helpt je om je onder te dompelen in de ervaring van spirituele groei.

Deze armband is gemaakt met Sodaliet en Picture Jaspis, afgewerkt met handgemaakte zilveren OM kraal. De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden.

Grootte kralen: 6mm

Kan op maat gemaakt worden.

€22,50

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met Sodaliet en Picture Jaspis, afgewerkt met zilveren Karen hilltribe kralen.

De haakjes zijn van 925 Sterling zilver. (Andere haakjes zijn mogelijk.)

€21,50

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Sodaliet

Sodaliet geeft inzicht waar je staat op je levenspad en helpt bij zelfacceptatie en het vergroten van zelfrespect. Het kan stress en angst verminderen en je in staat stellen jouw problemen in perspectief te zien. Sodaliet kan dienen als gids op innerlijke reizen zoals meditatie, lucide dromen of sjamanistische reizen. Het is een steen van inzicht, intuïtie, analyse en patroonherkenning.


Picture Jaspis

Dit kristal creëert eenheid met de aarde en verbindt je met de helende vibraties van het leven. Zijn frequentie harmoniseert de energieën van het lichaam en brengt een staat van vrede, stabiliteit en evenwicht, terwijl het ook ecologisch bewustzijn brengt. Beeldjaspis helpt je om problemen onder ogen te zien en er verantwoordelijkheid voor te nemen, om ze achter je te laten en die diepere plek van empathie en zelfliefde te vinden.


* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page