top of page

Innerlijk reizen

Mijn mantra:
"Ik reis door innerlijke ruimte en tijd heen om hogere kennis te ontdekken, die ik aanwend voor het hoogste goed van allen."

Armand met Kalahari Jaspis en ivoor.
Kan op maat gemaakt worden.

€23

Interesse?

Bestel via contactformulier.

De helende eigenschappen van deze oorringen met Kalahari Jaspis moedigen aan tot innerlijke reis en inspireren je om je te verbinden met heilige energieën die oude geheimen onthullen voor een evenwichtig leven.

Lengte: 5 cm

€33

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Kalahari jaspis

Deze Jaspis stimuleert ecologisch bewustzijn en brengt stabiliteit en evenwicht. Hij bevat een boodschap en/of "beeld" uit het verleden. Kalahari jaspis is een steen van harmonie en stimuleert creatieve visualisatie. Het helpt om verborgen gedachten en gevoelens - verdriet, angsten, schuld, jaloezie, liefde, hoop - naar de oppervlakte te brengen en los te laten. Brengt troost en verlicht angst.


* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.Groene Jaspis zorgt ervoor dat je voor jezelf durft op te komen. Hij helpt je aarden en beschermen, vooral tegen negatieve energie.

bottom of page