top of page

Inner Queen

Mijn mantra:
"Ik laat mijn innerlijke Goddelijke natuur herleven."

Deze armband is gemaakt met natuurlijke Lapis Lazuli en Malachiet facetkralen. De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden.

Grootte kralen: 4 & 8 mm

Kan op maat gemaakt worden.

€26,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met natuurlijke Lapis Lazuli en Malachiet en 925 Sterling zilver.

De haakjes zijn van 925 Sterling zilver. (Andere haakjes zijn mogelijk.)

€24,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Lapis Lazuli

Deze steen werd in het oude Egypte gebruikt op graven van en als siersteen voor de farao's. Als steen van vorstelijkheid en spiritualiteit kent lapis lazuli zijn weerga niet. Nog altijd bezit het de vibratie van de innerlijke 'koning' of 'koningin' die in ieder van ons begraven ligt. Voor degenen die dat aspect van het zelf willen opwekken, is lapis lazuli een trouw hulpmiddel bij die diepe innerlijke reis. Door jezelf ten diepste te kennen, doe je je innerlijke Goddelijke Natuur herleven. Om die reden is lapis lazuli in feite de steen van vorstelijkheid in de meest ware zin des woords, en zijn pad van zelfkennis is het middel om die waarheid bloot te leggen.

Malachiet

Deze steen herinnert ons eraan dat we hier op aarde zijn om samen met de kosmos te scheppen en dat het noodlot een illusie is. Het helpt je je persoonlijke macht te onderkennen en die op een constructieve, creatieve manier te gebruiken. het kan worden toegepast als aardend instrument en zal je helpen om de stappen te benoemen die nodig zijn om dromen, innerlijke beelden en wensen tot fysieke werkelijkheid te maken. Malachiet onthult energetische en emotionele grenzen, en helpt je die grenzen voor jezelf en anderen te respecteren. Het kan een krachtige steen zijn voor bescherming tegen machtsmisbruik op geestelijk, energetisch en emotioneel niveau.

Bron: 'De wijsheid van stenen' - Robert Simmons & Naisha Ahsian* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page