top of page

Growth

Mijn mantra:
"Door mijn leven te transformeren, creëer ik mijn eigen realiteit."

Deze armband is gemaakt met gefacetteerde en ronde Malachiet en Lapis Lazuli kralen.

Grootte kralen: 2 en 4 mm

Kan op maat gemaakt worden.

€25

Interesse?

Bestel via contactformulier.

De Growth oorringen zijn gemaakt met gefacetteerde Malachiet en Lapis Lazuli kralen en verguld zilver.

€38

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Malachiet

Malachiet geeft je de kracht om actie te ondernemen en je leven ten volle te leven. Door je persoonlijke kracht terug te winnen en verantwoordelijkheid te nemen voor je gedachten, gevoelens en daden, heb je het potentieel om je eigen lot te creëren.

Malachiet harmoniseert alle chakra's en herstelt de energiestroom en het evenwicht in het lichaam. Hij activeert het hartchakra, breekt emotionele blokkades af en laat remmingen en zelfbeperkende overtuigingen los. Het opent je hart voor liefde en inspireert je om de les van elke levenservaring te erkennen.

Hij moedigt positieve transformatie aan en benut de innerlijke kracht om de emotionele genezing van vroegere trauma's te ondersteunen. Malachiet, een van de krachtigste stenen voor bescherming, versterkt de aura en beschermt tegen elektromagnetische vervuiling en andere negatieve invloeden.


Lapis Lazuli

Lapis Lazuli is een krachtige steen voor spirituele groei en ontwikkeling. Hij balanceert en opent zowel het keelchakra als het derde oog en brengt een gevoel van harmonie in het mentale en spirituele lichaam. Hij kan een weg openen naar zelfbewustzijn en innerlijke waarheid, waardoor je kunt vieren wat dat specifiek voor jou betekent. Lapis Lazuli brengt een onmiddellijk gevoel van vrede en kalmte, en biedt een duidelijk en aanvaardbaar pad naar je eigen persoonlijke empowerment. Het illustreert het juiste gebruik van eerlijkheid, terwijl het je toestaat om met mededogen te werken.

* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page