top of page

Grounding

Mijn mantra:
"Ik ben geaard en gecenterd in mijn fysieke lichaam."

Deze armband is gemaakt met gefacetteerde Rookkwarts kralen, in combinatie met zilveren kralen.

Grootte kralen: 4 mm

Kan op maat gemaakt worden.

€30

Interesse?

Bestel via contactformulier.

De Grounding oorringen zijn gemaakt met gefacetteerde Rookkwarts en zilver.

€35

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Rookkwarts

Dit is een spirituele aardingssteen die je helpt om meer hoogfrequente energie te ontvangen en te gebruiken. Het zorgt dat je het fysieke lichaam op een groter spectrum aan lichtfrequenties kunt afstemmen, en het zuivert en beschermt.

De steen is een geweldige vriend voor mensen die zich tegen belichaamd-zijn verzetten. Het helpt je om je meer betrokken te maken bij de wereld en maakt je beter in staat om je eigen realiteit te creëren of te veranderen.

Rookkwarts kan tegen negatieve gevolgen van straling worden ingezet, bijvoorbeeld wanneer je door de zon bent verbrand, aan radioactief materiaal bent blootgesteld, radiotherapie hebt gevolgd of met gefocuste elektromagnetische velden te maken hebt gehad.

(Bron: De Wijsheid van Stenen. Robert Simmons & Naisha Ahsian)
* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page