top of page

Gemini

Mijn mantra:
"Ik belichaam de meegaande, verkoelende kracht van water, en ik stel me open voor de inspiratie van mijn creatieve verbeelding."

Deze armband is gemaakt met zoetwaterparel, aquamarijn en citrien van 6mm.

De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden. Kan op maat gemaakt worden.

KOOPJE!! €18,00 -> €15,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met zoetwaterparel, aquamarijn en citrien.
Verguld zilveren haakjes naar keuze.

KOOPJE!! €18,00 -> €15,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Parel

De traditionele geboortesteen voor Tweelingen is de parel. De parel vertegenwoordigt de dualiteit in het leven, waardoor hij perfect past bij het tweelingsterrenbeeld. In haar melkachtige glans vangt ze verdriet en vreugde, ziekte en gezondheid, leven en verlies. Het is een steen die allen die haar dragen aanmoedigt om absolute balans in hun leven te brengen.

Aquamarijn

Aquamarijn is een kalme en reinigende steen die wonderen verricht wanneer hij met het hartchakra en het keelchakra verbonden is. Voor mensen die worstelen met verlies of verdriet of die het moeilijk hebben in een emotionele achtbaan, brengt deze spirituele steen positieve en zachte vibraties die je uit een dipje kunnen halen.


Citrien

De zonnesteen Citrien vertegenwoordigt de vrolijke persoonlijkheid van de zeer sociale Tweelingen. De oude Romeinen en Grieken noemden deze edelsteen Lichtbrenger, en één blik op zijn heldere vibraties herinnert ons eraan waarom. Citrien herinnert ons eraan dat we onze eigen zon zijn en dat als we eraan denken om ons innerlijke licht aan te boren en onze beste troeven naar buiten te brengen, we helder kunnen stralen.

bottom of page