top of page

Expression

Mijn mantra:
"Ik luister aandachtig naar de stem vanbinnen
en laat die klinken met vrijheid, spontaniteit, hartstocht en eerbied."

Deze armband is gemaakt met Chrysocolla, Larimar en Aquamarijn. De energetische cirkel wordt gesloten met een 925 Sterling zilveren filigraan bloem en een zijden kwastje (dat kan verwijderd worden).

De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden. Kan op maat gemaakt worden.

30

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met Chrysocolla en een 925 Sterling zilveren filigraan bloem.
Zilveren haakjes naar keuze.

€24

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Chrysocolla:

Deze steen stimuleert het keelchakra om je innerlijke wijsheid helder te communiceren en de liefdevolle kennis van het hart te laten uitstromen naar anderen. Hij vergemakkelijkt het uitdrukking geven aan de diepste waarheid van je hart en de diepste kennis van jouw denken. Het is ook een nuttige steen voor wie niet goed vanuit zijn hart durft te spreken of voor mensen die misschien niet in de gaten hebben dat hun woorden van ervaring een wijsheid bevatten waar anderen iets aan zouden kunnen hebben. Chrysocolla stimuleert je om je ware zelf mede te delen, zonder kunstmatigheid of maskers, zodat jouw wijsheid, en niet alleen maar informatie, uit jouw woorden kan worden overgebracht.

Larimar:

Dit is een steen die zeer heilzaam is voor het keelchakra. Hij verbetert het vermogen tot heldere communicatie en geeft je de emotionele kracht en stabiliteit waardoor je vanuit je hart kunt spreken. Larimar is ook een steen van vrouwelijke kracht en ontspanning. Hij werkt verkoelend en vertroostend voor het emotionele lichaam.


Aquamarijn:

Deze steen activeert het keelchakra, bevordert expressie van je eigen waarheid, kalmeert al te vurige energieën en stimuleert begrip tussen uiteenlopende standpunten. Hij ruimt stagnerende energie op en helpt je oude patronen los te laten.

(Bron: 'De wijsheid van stenen' - Robert Simmons & Naisha Ahsian)

bottom of page