top of page

Expressie

Mijn mantra:
"Vol zelfvertrouwen en creativiteit geef ik expressie aan mijn innerlijke wijsheid."

Armand momenteel niet beschikbaar.

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze frisse en levendige oorringen brengen zeekleuren samen van helderblauw (Larimar) tot diep en stormachtig (Chrysocolla).

Deze mooie combinatie van stenen is bedoeld om je te helpen waarheidsgetrouw en open te zijn, en je te ondersteunen in hectische en stressvolle tijden.

Lengte: 3,5 cm

€30

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Larimar

Larimar helpt de keel te helen en te versterken. Door de keelchakra te openen, bevordert hij het zelfvertrouwen en moedigt hij ons aan om onze diepste waarheden en angsten te uiten.

Larimar is vooral nuttig bij het verwijderen van zelfopgelegde blokkades en beperkingen en helpt ons de controle over ons leven te nemen door schuldgevoelens te verminderen en angst weg te nemen.

Larimar is een prachtige meditatiesteen. Hij kalmeert de geest snel en moeiteloos en schenkt innerlijke rust. Hij verhoogt op natuurlijke wijze het bewustzijn en vergemakkelijkt het contact en de communicatie met de engelenrijken.


Chrysocolla

Chrysocolla is in de eerste plaats een Edelsteen van de Spraak. Hij is in de kern toegewijd aan creativiteit, onafhankelijkheid en instructie.

Zijn rustige turkooisblauwe tint verdrijft slechte energie, ontspant en maakt het mogelijk dat de werkelijkheid en inherente kennis naar boven komen en begrepen worden.

Een rustige edelsteen benadrukt de impact van onze uitspraken en ons gedrag op de mensen om ons heen en moedigt empathie en persoonlijkheidsontwikkeling aan.
* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.Groene Jaspis zorgt ervoor dat je voor jezelf durft op te komen. Hij helpt je aarden en beschermen, vooral tegen negatieve energie.

bottom of page