top of page

Earth

Mijn mantra:
"Ik ben wilskrachtig en heb de moed en energie om ideeën op te pakken en uit te voeren."

Armband 'Earth' centreert en aardt. Hij helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Hij maakt daadkrachtig, volhardend, wilskrachtig en helpt je ergens voor 100% voor gaan.

Deze armband is gemaakt met natuurlijk Kalahari Jaspis en Bamboeblad Agaat, afgewerkt met verguld zilveren kralen. De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden.

Grootte kralen: 6mm

Kan op maat gemaakt worden.

€20,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met natuurlijke Kalahari Jaspis en verguld zilveren kralen.

De haakjes zijn van verguld 925 Sterling zilver. (Andere haakjes zijn mogelijk.)

€22,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Kalahari Jaspis

Jaspis is een aardende steen, die zo diep verbonden is met de aarde en de oudheid dat hij ons een blik in het verre verleden zou gunnen. Jaspis helpt ons op een dieper niveau contact te maken met de aarde, ons mondiale bewustzijn te versterken en onze wens om de aarde en haar bronnen te beschermen te verdiepen.

Jaspis helpt ons de weg te vinden als we verdwaald zijn. Wanneer we worstelen om onze plaats in de wereld te vinden, de zin van ons leven, of ons doel op deze reis, helpt Kalahari Jaspis ons de ruimte en helderheid te geven om deze vragen te ontcijferen.

Jaspis is een rustige steen, reflecterend van aard. Hij bevordert de stilte van de geest en de innerlijke stilte, waardoor je de tijd krijgt om diep, introspectief na te denken.


Bamboeblad Agaat

Spiritueel gezien helpt Bamboeblad Agaat bij het bereiken van hogere spirituele niveaus en communicatie met de engelen. Het kan helpen bij het versterken van intuïtie, innerlijk weten en inspiratie die kunnen helpen bij innerlijke afstemming. Het brengt vrede en versterkt zelfexpressie om je waarheid te spreken.

Mentaal is Bamboe blad Agaat een steen van creativiteit en kan het geheugen en de concentratie verbeteren. Een zeer beschermende steen en kan rust en kalmte brengen. Een uitstekende steen om te gebruiken als stressverlichter en om iemands moed te vergroten.

Emotioneel gezien overwint Bamboeblad Agaat negativiteit en bitterheid van het hart, door woede te helen, je aan te moedigen om de positieve energie in het leven te omarmen en je de moed te geven om opnieuw te beginnen. Een krachtige steen om te helpen bij elke vorm van trauma en kan helpen bij het loslaten van de angst voor de dood.


* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page