top of page

Dragon Power

Mijn mantra:
"Ik ben krachtig, moedig en beschermd."

Deze armband is gemaakt met Tijgeroog van 6mm, Valkenoog van 8mm en enkele gouden Tijgeroog facetkralen. Er zijn ook 2 Tijgeroog kralen van 8mm met een gouden draak in gegraveerd. De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden.

Kan op maat gemaakt worden.

€19,50

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met Tijgeroog kralen van 8mm met een gouden draak in gegraveerd en een gouden Tijgeroog facetkraal.

De haakjes zijn van verguld 925 Sterling zilver. (Andere haakjes mogelijk naar keuze)

€24,50

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Tijgeroog

Verbonden met de magische tijger, de koning der dieren in de oosterse mythologie, verbeeldt tijgeroog moed, integriteit en kracht. Het roept oerinstinct op en versterkt onze band met de natuur en de dieren. Tijgeroog is een waakzame steen, die iemands visie en inzicht scherper maakt. Draag Tijgeroog om het inzicht en de waarneming te vergroten, en voor bescherming tegen de negatieve bedoelingen van anderen.

Tijgeroog staat bekend als de Steen van de Geest en helpt je sterk, veerkrachtig en geconcentreerd te blijven in tijden van overweldigende uitdagingen en afleidingen.
Hij helpt moed op te bouwen om angst, twijfel, onzekerheid, en zelfbeperkende overtuigingen te overwinnen.
Tijgeroog helpt je perspectief te veranderen en vergroot je discipline; daarom is het een geweldige steen voor het creëren van rijkdom en het overwinnen van depressies.


Valkenoog

Dit is een steen die helpt om 'met de stroom mee te gaan'. Het is een sterk kalmerende steen, die helpt te relativeren alvorens te overhaast te handelen. Valkenoog is ook een beschermsteen, die helpt om in balans te blijven en kracht te geven in stressvolle of angstige tijden.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page