top of page

Divine Love

Mijn mantra:
"Goddelijke Liefde komt deze wereld binnen
door de poort van mijn hart."

Deze armband is gemaakt met Morganiet.

De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden. Wordt op maat gemaakt.

€25

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met Morganiet, Maansteen en Rozenkwarts.
Zilveren haakjes naar keuze.

€28

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Morganiet:

Zoals rozenkwarts de grote energiegever is voor persoonlijke liefde en zelfliefde, zo is morganiet het duidelijkst afgestemd op de frequentie van Goddelijke Liefde. Morganiet opent het hart op een ander niveau en maakt je bewust van de enorme zee van kosmische liefde waarbinnen we allemaal bestaan. De steen geeft je de gelegenheid om je over te geven aan de immense kracht van Goddelijke Liefde en om je daardoor duidelijker je levenspad te laten wijzen.

Rozenkwarts:

Laat de zachte roze kleur en kalmerende energie van deze steen je niet in de verleiding brengen de kracht ervan te onderschatten. Rozenkwarts is een van de belangrijkste stenen van onze tijd. Hij stimuleert en opent het hartchakra, zuivert het emotionele lichaam en helpt bij de integratie en afsluiting van oude emotionele programma's.
Rozenkwarts is bij uitstek een steen van liefde - liefde voor jezelf, je partner, kinderen, familie, vrienden, de gemeenschap, de aarde, de kosmos en het Goddelijke. Wanneer je met deze steen mediteert, word je omgeven door een bel van liefdesenergie en activeer je het hartchakra, waardoor je de liefde die je is aangeboren kunt verspreiden.


Maansteen:

Maansteen is een talisman voor de diepe reis naar binnen. Als je ermee mediteert kun je diep in jezelf afdalen en wat je dan wordt onthuld zal vaak voelen als het ontbrekende stukje van je leven.
Hij kan vrouwen hun vrouwelijke macht onthullen. Voor mannen maakt maansten het makkelijker uitdrukking te geven aan hun vrouwelijke kant, wat een belangrijke stap is naar heelheid.

(Bron: 'De wijsheid van stenen' - Robert Simmons & Naisha Ahsian)

bottom of page