top of page

Cool & Calm

Mijn mantra:
"Ik belichaam de meegaande, verkoelende kracht van water."

Deze armband is gemaakt met Aquamarijn en Larimar, in combinatie met zilver.

Grootte kralen: 6 mm

Kan op maat gemaakt worden.

€30

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze asymmetrische oorringen zijn gemaakt met Aquamarijn en zilver.

(Kan ook als symmetrisch paar gemaakt worden.)

Lengte vanaf haakje: 2,5cm en 3,5cm

€32

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Aquamarijn

Door zijn zachtblauwe kleur, dankt aquamarijn zijn naam aan het Latijn. "Aquamarijn komt van aqua marina, wat "water van de zee" betekent. Het is de geboortesteen voor mensen die in maart geboren zijn en wordt geassocieerd met de Keelchakra.

Met zijn rustgevende kleur is het geen verrassing dat aquamarijn wordt beschouwd als een verkoelende steen die inspireert tot kalmte en innerlijke rust. Hij helpt onevenwichtigheid te verlichten en geneest emotionele onrust. Hij is uitstekend geschikt om compromissen te sluiten, te onderhandelen en helder te redeneren. Je kunt aquamarijn gebruiken om vrede te brengen in moeilijke gesprekken!


Larimar

De koele en kalmerende energieën van blauwe Larimar, die vrede en rust uitstralen, moedigen je aan om te ontspannen en 'met de stroom mee te gaan'.

Larimar, ook bekend als de 'Dolfijnsteen', belichaamt de rustige energieën van de zee en de lucht. Hij zou verbonden zijn met het Goddelijk Vrouwelijke, waardoor hij vol vrouwelijke energie zit, en de elementen vuur en water in evenwicht houdt.

Hij wordt gebruikt om de gemoederen te bedaren, angsten te kalmeren en vurige passie om te buigen in vrede. Hij is verbonden met het keelchakra en zou helpen bij heldere communicatie.


* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page