top of page

Compassion

Mijn mantra:
"Hoe meer ik van mezelf houd, hoe meer liefde ik kan geven."

Deze armband is gemaakt met ronde en gefacetteerde Rhodoniet kralen, in combinatie met verguld zilveren kralen.

Grootte kralen: 4 mm

Kan op maat gemaakt worden.

€40

Interesse?

Bestel via contactformulier.

De Compassion oorringen zijn gemaakt met Rhodoniet en verguld zilver.

€40

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Rhodoniet

Rhodoniet is een steen van mededogen, een emotionele balancer die emotionele wonden en littekens uit het verleden opruimt, en die liefde voedt.

Veel mensen ervaren dat Rhodoniet het vermogen heeft om kwetsuren van het hart te verzachten. Dat komt omdat Rhodoniet, zoals de meeste roze kristallen, verbonden is met het hartchakra.

Wanneer je emotionele wonden heelt, sta je jezelf toe om open te staan voor onvoorwaardelijke liefde, terwijl je die ook belichaamt. Rhodonietkristallen kunnen helpen om je emotionele waakzaamheid te laten zakken na een trauma waardoor je ongevoelig bent geworden voor liefde. Al deze emoties zijn nauw verbonden met gevoelens van eigenwaarde.

Je kunt moeite hebben om van jezelf te houden en jezelf te accepteren als je op enig moment in je leven verlating of teleurstelling in een hechte relatie hebt ervaren. Rhodoniet functioneert als een helpende hand bij de reis om wederzijds respectvolle en meelevende verbindingen tot stand te brengen.
* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page