top of page

Clear Vision

Mijn mantra:
"Ik zie alle aspecten van mezelf en van de wereld steeds helderder."

Deze armband is gemaakt met Sodaliet en Maansteen kralen van 6mm en fijne Lapis Lazuli facetkralen.
De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden. Kan op maat gemaakt worden.

VERKOCHT

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met een Lapis Lazuli gefacetteerde druppelvormige kraal en een Maansteen van 4mm.
Verguld zilveren haakjes naar keuze.

KOOPJE!! €18,50 -> €15,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Lapis Lazuli

Deze steen opent het derde oog, waardoor je je intuïtie verder kunt ontwikkelen en toegang kunt krijgen tot spirituele leiding.

Het is een steen van visionair bewustzijn, die je in de vorm van beelden informatie geeft.

Het is de steen van de spirituele zoeker en leerling, die het verlangen naar inzicht prikkelt.

Bovenal is lapis lazuli een steen van zelfkennis. Deze zelfkennis geeft je een duidelijker blik op je leven. Daardoor kun je je talenten en vermogens beter onderkennen, evenals je beperkingen en groeimogelijkheden.Sodaliet

Is een steen van inzicht en van de diepe reis. Het zorgt voor inzicht in het zelf en een beoordeling van je drijfveren, kracht, zwakte, verlangens, talenten en patronen. Wanneer je aan diepe meditatie doet, kan sodaliet je 'getuigenbewustzijn' versterken, waardoor je de symbolen die je worden geschonken beter kunt zien en onthouden.Maansteen

Maansteen is een krachtige steen voor helder bewustzijn en intuïtie. Door heldere vermogens kun je je openstellen voor leiding van buitenaf.

In het weerspiegelde licht kan je de verborgen waarheden zien die zich diep in je binnenste ophouden. Tijdens je meditatie met maansteen kun je diep in jezelf afdalen. Wat je dan wordt onthuld zal vaak voelen als het ontbrekende stukje van je leven.

bottom of page