top of page

Cancer

Mijn mantra:
"Mijn lichamelijke vitaliteit, emotioneel evenwicht, persoonlijke integriteit
en levensvreugde nemen almaar toe."

Deze armband is gemaakt met rode Jaspis, Aventurijn, Carneool, Rozenkwarts, Maansteen en wit Opaal.

De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden. Kan op maat gemaakt worden.

KOOPJE!! €17,50 -> €15,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met Carneool, Regenboogmaansteen en Rozenkwarts.
Zilveren haakjes naar keuze.

VERKOCHT

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Het sterrenbeeld Kreeft houdt van comfort. Dit sterrenbeeld is op zijn gelukkigst als ze met hun beste vrienden op de bank liggen en een emotioneel diepgaand gesprek voeren. Als ze niet op de bank liggen, kun je ze ook in bad vinden, een eerbetoon aan hun favoriete element water. Zoals alle watertekens, gaan Kreeften emoties niet uit de weg. Het gaat hen om emotionele, diepgaande gesprekken en het gebruik van hun intuïtie om de waarheid boven tafel te krijgen.

Daarom zijn Kreeften zulke charmante en loyale vrienden. Ze nemen hun vriendschappen serieus. Loyaliteit is een van de belangrijkste eigenschappen die ze waarderen. Dit betekent dat zij altijd vrienden voor de lange termijn worden, maar het betekent ook dat wanneer zij zich gekleineerd of afgewezen voelen door andere mensen, zij zich in hun schulp kunnen terugtrekken, net als de kreeft die hen vertegenwoordigt. Door hun lieve en gevoelige aard kunnen ze soms een beetje humeurig overkomen, vooral als ze bezig zijn met de grote gevoelens waar ze vaak mee worstelen.

Loyaliteit, een overvloed aan liefde, en het vermogen om alle gevoelens te voelen zijn geweldige eigenschappen, maar Kreeften moeten er ook voor zorgen dat ze voor zichzelf zorgen.


Deze Cancer armband en oorringen kunnen helpen om geaard te blijven en die diepe emotionele veerkracht op te bouwen, niet alleen voor mensen met het sterrenbeeld Kreeft, maar voor iedereen die zich hierdoor aangesproken voelt.

Rode Jaspis

Rode Jaspis biedt Kreeften de standvastigheid waarnaar ze hunkeren en is een zeer verzorgende en aardende steen. Met zijn stimulans van vitaliteit en passie kunnen Kreeft-tekens hun doelen voltooien en genieten van zelfbeheersing. Rode jaspis kalmeert ook de emoties van Kreeften en biedt spirituele bescherming.

Aventurijn

Aventurijn verdrijft angst en bezorgdheid, waardoor het een geweldige keuze is voor Kreeften die de neiging hebben een beetje aan de gevoelige kant te zijn. In plaats van toe te geven aan gevoelens die veroorzaakt worden door de gedachten, woorden en daden van anderen, vormt de glinsterende groene Aventurijn een beschermende barrière, zodat je weer diep adem kunt halen en verder kunt gaan.

Carneool

De aardende eigenschappen van Carneool maken het ook een uitstekende steen voor Kreeften. Deze steen brengt een positieve sfeer terug in je wereld en stimuleert je om nog moediger te zijn. Hij helpt het dierenriemteken Kreeft door hun mooie artistieke flair naar boven te halen en ervoor te zorgen dat ze op het juiste pad blijven om de juiste keuzes te maken.

Maansteen

De magische uitstraling van Maansteen past heel goed bij Kreeften. Deze steen helpt de intuïtie te verdiepen en de weg te wijzen. Omdat Kreeften bekend staan om hun vaak feilloze intuïtie, werkt deze steen om die vaardigheid te versterken en leidt hij tot een beter gevoel van welzijn.


Rozenkwarts

Rozenkwarts is een van de zachtste hartchakra-kristallen ter wereld en draait om mededogen, genezing en het vinden van zelfliefde. De roze blozende Rozenkwartssteen past bij de zorgzame kant van Kreeften. Samen met het stimuleren van die prachtige stroom van mededogen en het uitzenden ervan waar het nodig is in de wereld, vermindert Rozenkwarts ook zelfmedelijden en op angst gebaseerde besluiteloosheid waar Kreeften soms in kunnen zitten.

Opaal

Met eenzelfde zachte glans als de maansteen, heeft Opaal ook een lichtgevend tintje. Deze steen staat bekend om zijn vermogen om oude wonden te helen, waardoor je op het pad komt van emotionele genezing. Voor die momenten dat je gewoon hunkert naar een beetje extra mededogen van de wereld, stuurt Opaal die trillingen rechtstreeks naar het hart. Het is een steen die aanzet tot creativiteit, vreugde en een gevoel van zachte levensvreugde geeft (ondanks de tegenslagen van het leven).

bottom of page