top of page

Balancing

Mijn mantra:
"Mijn mannelijke en vrouwelijke energieën zijn in balans."

De armband 'Balancing' is gemaakt met natuurlijke Amazoniet en een zilveren Karen hill tribe kraal met OM-teken.

Grootte kralen: 6 mm

Kan op maat gemaakt worden.

€25

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze asymmetrische oorringen zijn gemaakt met Amazoniet en verguld zilver.
(Ook verkrijgbaar als symmetrisch paar.)

Lengte : 4cm en 5cm

€34

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Amazoniet

Amazoniet wordt gebruikt om mannelijke en vrouwelijke energieën in evenwicht te brengen en om mensen te helpen hun rust te vinden. Het is een steen met een grote rustgevende energie en een schitterende steen om je te leren 'met de stroom mee te gaan'.

Het is een steen van hoop en harmonie en kan worden gebruikt om mannelijke en vrouwelijke energieën in evenwicht te brengen. Als hartchakrasteen kan hij je helpen lief te hebben, te vertrouwen en met mededogen te leven. Als keelchakra helpt hij bij communicatie en expressie. De blauwgroene tinten herinneren je er ook aan met de stroom mee te gaan.

Amazoniet heeft het subtiele maar zeer heilzame effect van het herstellen van een gevoel van evenwicht in je innerlijke wereld. Dit gebeurt door je chakra's opnieuw uit te lijnen en je mannelijke en vrouwelijke energieën, je yin en yang, in evenwicht te brengen. Een Amazonietsteen is bijzonder effectief bij het opruimen van de mentale mist die ontstaat door overmatige blootstelling aan technologie.


Karen hill tribe zilver

Thaise en Birmese bergstammen gaan terug tot de 12e eeuw en komen oorspronkelijk uit Tibet. De Karen stam is de grootste van een twintigtal bergstammen waarvan de totale bevolking thans meer dan zeven miljoen bedraagt in de Unie van Myanmar (Birma) en Thailand. In Thailand leven ongeveer 400.000 Karen op 800 tot 1800 meter hoogte in de bergachtige en dichtbeboste gebieden van Mae Hong Son, ten westen van Chiang Mai. De meeste dorpen liggen ver verwijderd van de Thaise beschaving. Huizen zijn gemaakt van teakhout of bamboe en meestal gebouwd op palen om ruimte en beschutting te bieden aan het vee. De Karen dorpelingen hebben weinig bezittingen en weinig of geen meubels, slapen meestal op matten, koken op open vuur en halen was- en drinkwater uit een nabijgelegen rivier. Het zijn voornamelijk landbouwers die landbouwproducten voor eigen gebruik verbouwen en ze worden vaak "de boeren van het bos" genoemd. Sommigen spreken de Karen taal, terwijl anderen Thai spreken.

Omdat Karen zilver tussen 99,5% en 99,9% puur zilver is, heeft het een hoger zilvergehalte dan Sterling zilver. Daardoor heeft het een eigen gewicht, heldere satijnen kleur en gevoel. Elk stuk is handgemaakt en individueel. De met de hand gehamerde en geciseleerde details zijn prachtig en u kunt werkelijk zien dat elk stuk is gevormd door de handen van een ambachtsman van Karen.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page