top of page

Anahata

Mijn mantra:
"Ik open mijn hart om de energie van liefde te ontvangen en daar uiting aan te geven."

De Anahata armband is gemaakt met Rozenkwarts en Morganiet, in combinatie met Karen hilltribe zilveren kralen.
De stenen hebben onregelmatige vormen.

Grootte kralen: +/- 6 mm

Kan op maat gemaakt worden.

€30

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze asymmetrische oorringen zijn gemaakt met Rozenkwarts en Morganiet, in combinatie met Karen hilltribe zilveren kralen en haakjes.

(Kan ook als symmetrisch paar gemaakt worden.)

Lengte : 3,5cm en 5,5cm

€30

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Rozenkwarts

Als je op zoek bent naar liefde (of hartchakra healing), dan is rozenkwarts zeker het kristal dat jou kan helpen. Het is de ultieme steen van de liefde. Het heeft een zeer zachte energie die je hart heelt en herstelt, waardoor je je kunt openstellen voor de energie van de liefde.

En dat geldt voor liefde van anderen, maar ook voor liefde van jezelf. Zoals we weten gaan die twee hand in hand, en rozenkwarts kan helpen bij het opruimen van de dingen die je ervan weerhouden volledig van jezelf en anderen te houden, terwijl het vertrouwen, mededogen en emotionele genezing bevordert.

Rozenkwarts is als een pleister voor je hart - één die kan helpen oude liefdeswonden te helen, geliefden te vergeven, en alle emotionele bagage los te laten.


Morganiet

Morganiet verbindt ons met alle Grote Krachten van Liefde en Goedheid in het Universum. Hij nodigt ons uit om ons over te geven aan de Liefde en haar onze koers te laten bepalen. Hij bevrijdt ons van dogma's en fanatisme die ons op een dwaalspoor brengen en brengt ons dichter bij wat Waar en Echt is.

Morganiet leert ons dat onze kracht ligt in onze tederheid en onze moed in ons mededogen. Hij beschermt ons zodat we kwetsbaar durven zijn en openstaan voor het ontvangen van liefde en het tonen van liefde aan anderen.

Morganiet is een fenomenale steen voor iedereen die meditatie op basis van mededogen beoefent, het lijden van anderen op zich neemt en hen vrede en genezing stuurt. Morganiet inspireert tot liefde voor het leven en voor alle wezens.


* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page