top of page

Ajna chakra

Mijn mantra:
"Ik stem mij af op mijn hoogste waarheid."

Deze armband is gemaakt met gefacetteerde en rond Lapis Lazuli kralen, in combinatie met verguld zilveren kralen en blaadje.

Grootte kralen: 2 en 4 mm

Kan op maat gemaakt worden.

€37

Interesse?

Bestel via contactformulier.

De Ajna oorringen zijn gemaakt met gefacetteerde Lapis Lazuli druppelvormige kralen en verguld zilver.

€42

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Lapis Lazuli

Het derde oog chakra, het 6e chakra, bevindt zich in je voorhoofd, tussen je ogen. Hiermee kun je jezelf verbaal uitdrukken en open, heldere communicatie hebben over je gevoelens en gedachten.

Door in te werken op Ajna, zou deze mythische steen de kracht hebben om het zelfvertrouwen te versterken, de geest in evenwicht te brengen en helderziendheid te activeren.

Het is ook een steen van communicatie: door de werking op het keelchakra, vergemakkelijkt hij de sociale uitwisselingen en de bevestiging van zichzelf door te spreken.

Contact met deze fijne middernachtblauwe steen zou lichaam en geest zuiveren. Sinds de oudheid gebruikt door sjamanen en priesters, was het ook de favoriete edelsteen van de farao's.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page