Truth

Mijn mantra:
"Ik stem mij af op mijn hoogste waarheid."

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

€102,00

Interesse?

Contacteer mij

Dit is een mala van waarheid, die een stimulerende invloed heeft op het keelchakra. Op die manier helpt hij je om in alle situaties zowel de waarheid te onderscheiden als de waarheid te spreken.

De mala is handgeknoopt met 108 kralen van Lapis Lazuli en Tijgeroog, afgewerkt met een Tibetaanse zilveren gurukraal en zijden kwastje.

Lengte (zonder kwastje): 98cm
Lengte gurukraal en kwastje: 9cm
Grootte kralen: 6mm en 8mm

Lapis Lazuli

Deze steen biedt bescherming tegen psychische aanvallen, brengt diepe vrede, harmonie, onthult innerlijke waarheid, eerlijkheid, mededogen, zelfbewustzijn en zelfexpressie.
Lapis Lazuli verwelkomt de waarheid, wijsheid en spirituele verwondering en brengt je innerlijke rust.
Het helpt je meer bewust te zijn, en gemakkelijk je waarheid te uiten. De kracht ervan kan je innerlijke wijsheid onthullen en de verbinding met je innerlijke kracht versterken.


Tijgeroog

Dit is een krachtige steen die je helpt om angst en bezorgdheid los te laten en harmonie en evenwicht bevordert. Hij stimuleert het nemen van actie en helpt je om beslissingen te nemen met onderscheidingsvermogen en begrip, en niet vertroebeld door je emoties.
Het heeft de kracht om de geest te focussen, mentale helderheid te bevorderen en ons te helpen problemen objectief op te lossen.
Tijgeroog stabiliseert stemmingswisselingen, geeft wilskracht, doelgerichtheid, moed en zelfvertrouwen, en laat spanningen los.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.