True Self

Mijn mantra:
"Door zelfinzicht en het opruimen van bagage uit het verleden
kom ik steeds dichter bij mijn ware zelf."

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/10

€76,10

Interesse?

Contacteer mij

Het onder ogen zien van de goede, de slechte en de schaduwkanten van onszelf is moeilijk, maar deze mala maakt het makkelijker. Door je een afspiegeling van je ware zelf te laten zien, dwingt hij je om jezelf volledig te accepteren. Hoe? Door stress en zelf-saboterende patronen onder je aandacht te brengen. Zodra je ziet wat er uit je leven verdreven moet worden, zal de mala al die negatieve energie absorberen.

Gebruik de True Self mala wanneer je aan zelfreflectie doet, zoals een dagboek schrijven of mediteren. Door de mala dicht bij je te houden tijdens momenten van zelfreflectie, zal het als een spiegel fungeren om blokkades of negatieve gewoonten die je tegenhouden op te sporen en vervolgens los te laten.

Deze mala werd handgeknoopt volgens de traditionele Tibetaanse wijze met 108 kralen: Zilverobsidiaan en Lavasteen, gecombineerd met Karen Hill Tribe zilver uit Thailand. De energetische cirkel wordt gesloten met een lavasteen en een extra lang puur zijden kwastje (kan ook korter geknipt worden).

Zilverobsidiaan:

Deze majestueuze zwarte steen met zilvergrijze schijn helpt je naar je ware zelf te kijken zonder oordeel en met de grootst mogelijke acceptatie. Door je een ware zelfreflectie te laten zien, helpt obsidiaan je jezelf beter te accepteren. Het brengt zelfdestructieve gewoontes en patronen onder je aandacht, zodat je ze kunt loslaten. Dit is de beste manier om negativiteit uit je systeem te houden, door zo zelfbewust te zijn dat je deze patronen in de kiem smoort.

Lavasteen:

Deze steen is fantastisch om je lichaam en geest te stabiliseren en te aarden door zijn intense verbinding met de aarde. Hij staat erom bekend dat hij helpt lagen en emotionele gehechtheden los te laten die je niet langer dienen.

Hij geeft kracht en moed en zorgt voor stabiliteit in tijden van verandering.

Het is een kalmerende steen, die zeer nuttig is bij het verdrijven van woede. Hij bevordert positieve veranderingen waar nodig in gedragsproblemen.


Karen Hill Tribe zilver:

Eeen handgemaakt, hoogwaardig zilverproduct. Het zilver, met een zilvergehalte van 98% en meer, is zacht genoeg om met de hand te bewerken. Karen Hill Tribe Silver biedt unieke designproducten door gebruik te maken van zilversmeedtechnieken die generaties lang zijn doorgegeven.