Transformation

Mijn mantra:

"Ik stel mij open voor transformatie en

ik roep de manifestatie op van mijn hoogste bestemming."

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

KOOPJE!! €85,00 -> €68,00

Interesse?

Contacteer mij

Deze mala moedigt je aan om je niet langer in te houden, om moedig te leven en actie te ondernemen. Laat het je angsten veranderen in geloof - laat het je herinneren aan je mogelijkheden en innerlijke kracht.

De mala is handgeknoopt met 108 kralen: Malachiet, Bergkristal en zilveren Tibetaanse 'Om Mani Padme Hum' kralen. De cirkel wordt gesloten met een bergkristal tussen zilveren kraaltjes en een hangertje van Malachiet op een koperen plaat.

Lengte 78cm (zonder hangertje)
Grootte hangertje: 3cmMalachiet

Malachiet is een krachtige steen voor het ondersteunen van persoonlijke groei en transformatie. Hij activeert en reinigt alle chakra's en brengt stagnerende energieën in het lichaam in beweging. Hij absorbeert alles wat een goede chakra-opening en -beweging in de weg staat. Bij gebruik in meditatie wekken de eigenschappen van malachiet volledige eerlijkheid in jezelf op. Alles wat je vooruitgang blokkeert zal naar de oppervlakte worden gebracht. Onthoud dat Malachiet verborgen zaken naar buiten brengt. Dit proces van activeren, ontwaken en onthullen leidt tot een dramatische transformatie in iemands leven. Energieën, intenties, ziekte, angsten - alles kan worden getransformeerd door regelmatig te mediteren met Malachiet.

Bergkristal

Iedereen die op zoek is naar zijn levensdoel en verandering wil, zal de vibratie van bergkristal ongelooflijk transformerend vinden.

Bergkristal stimuleert interne verandering. Het helpt ons diepere existentiële vragen te beantwoorden en die antwoorden te gebruiken om innerlijk te groeien. Dit kristal helpt ons transformeren zodat we beter in overeenstemming kunnen zijn met ons ware zelf, en katalyseert spirituele groei.

Gesteund door deze energie kunnen we veranderingen in het fysieke doorvoeren en een hoger bewustzijn verwerven, zodat we een bevredigender leven kunnen leiden.Om Mani Padme Hum

Deze mantra staat gegraveerd in de zilveren Tibetaanse kralen. Er wordt gezegd dat alle leringen van de Boeddha in deze mantra samenkomen. Met het uitspreken van de mantra wordt om troost en raad gevraagd bij de Bodhisatva Avalokitesvara, de boeddha van (zelf)compassie en de houder van de Lotusbloem.