Protection

Mijn mantra:
"Ik voel me geaard, veilig en beschermd."

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8

€81,00

Interesse?

Contacteer mij

Deze mala zal zijn energie op je inwerken, zodat je je licht en positiviteit kunt behouden, maar ook de moed en kracht hebt om de uitdagingen van het leven aan te gaan.

De mala is handgeknoopt met 108 kralen van Bronziet, Picture Jaspis en Karen hilltribe zilver, afgewerkt met een Tijgeroog hangertje.

Lengte (hangertje): 84cm
Lengte hangertje: 3cm
Grootte kralen: 6mm

Bronziet

Bronziet is een echte beschermsteen met een sterke aardende werking.
Zijn helende energie zal jouw oude en ongezonde gehechtheden verwijderen.
Deze steen werkt ook als een beschermsteen die je zal beschermen tegen negatieve energieën door ze te neutraliseren en te transmuteren.
Hij zal je inspireren om alle negatieve gedachten te verwijderen die je stress, depressie en angst bezorgen en je doen vervallen in destructieve gedragspatronen.

Bronziet versterkt je doelgerichtheid, zodat je veerkrachtig en gemotiveerd blijft om je doelen te bereiken.

Bronziet vindt zijn oorsprong in de Grieks-Latijnse wereld, onder de naam enstatiet, een term geïnspireerd op het Griekse " enstates ", wat "tegenstander" betekent. Het dankt zijn naam aan zijn bijzondere kleur, die op brons lijkt. De Romeinen geloofden in de therapeutische en beschermende kracht van bronziet. Zij gebruikten het in poedervorm, om zich te beschermen tegen lichamelijke aandoeningen en geestelijke verwarring. Zij gebruikten het ook als beschermend amulet, omdat zij geloofden dat het magische kracht bezat.

Picture Jaspis

Deze steen draagt de energie van harmonie, stabiliteit en bescherming tegen alle soorten kwaad.
De beeldjaspis staat er ook om bekend dat hij angsten en onrust vermindert en je een veilig en moedig gevoel geeft om alle problemen te overwinnen.
De emotionele helende eigenschappen van deze steen helpen je het grotere plaatje te zien en te begrijpen.

Omdat deze steen je emoties voedt en in balans houdt, aardt hij ook je basischakra met zijn aardse energie. Dit geeft je de kalmte en de wijsheid om je angsten kwijt te raken en met wijsheid over je levenssituaties na te denken.

De emotioneel helende eigenschappen van Picture Jaspis zullen je aanmoedigen tot innerlijke reizen en je inspireren om je te verbinden met heilige energieën die oude geheimen onthullen voor een evenwichtig leven.

Tijgeroog

Met de bijnaam 'Shapeshifter' nodigt de Tijgeroog de drager uit om zijn innerlijke kracht en wilskracht te omarmen en om de krachten van bescherming op te roepen.
Traditioneel werd de Tijgeroog gedragen als een beschermend amulet tegen de krachten van het kwaad. Er werd gezegd dat het vervloekingen zou afweren en de drager zou beschermen tegen kwade wensen. Maar naast de beschermende krachten heeft het Tijgeroog ook een hele reeks helende eigenschappen.

Karen Hill Tribe zilver

Karen zilver, dat tussen 99,5% en 99,9% zuiver zilver is, heeft een hoger zilvergehalte dan Sterling zilver. Daardoor heeft het een geheel eigen gewicht, heldere satijnen kleur en gevoel. Elke kraal is handgemaakt en uniek. De met de hand gehamerde en geciseleerde details zijn prachtig en u kunt werkelijk zien dat elk stuk door de handen van een Karen ambachtsman is gevormd. Karen Thaise en Birmese bergstammen kunnen worden getraceerd tot de 12e eeuw, afkomstig uit Tibet.